Doğuma Hazırlık Doğum Çantası Hazırlayalım(Tecrübeli Anneler Nerdesiniz:))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
10.017
36.246
598
32
Herkese merhaba güzel hanımlar. 🙋‍♀️
Belki düşünmeye başlamak için erken ama lazım olan şeyleri denk geldikçe alıp kenara koymayı seven biriyim. İnternette çok fazla video var bu konuda ama ben burada tecrübeli annelerin yardımı ile daha pratik bir sonuca varabileceğimi düşündüm. 🤗
Çantaya neler konduğundan ziyade;
🌸neler kullanıldı,
🌸neleri iyi ki koymuşum dediniz,
🌸hatta daha çok koysaydım ya da keşke şunu da koysaydım dediğiniz oldu mu bunları merak ediyorum. 🤔
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum, yardımcı olacağını düşündüğünüz kişileri de konuya etiketleyebilirsiniz 😊

merve merve nin böyle bir başlığı vardı oraya bakın isterseniz
Aaa konu başlığımı açmadan önce tarattim bir şey çıkmadı diye açmıştım bilseydim açmazdım 🤗
Merve nin ne almalıyız ne almamalıyiz konusu var onu mu kastediyorsunuz acaba?

Herkese merhaba güzel hanımlar. 🙋‍♀️
Belki düşünmeye başlamak için erken ama lazım olan şeyleri denk geldikçe alıp kenara koymayı seven biriyim. İnternette çok fazla video var bu konuda ama ben burada tecrübeli annelerin yardımı ile daha pratik bir sonuca varabileceğimi düşündüm. 🤗
Çantaya neler konduğundan ziyade;
🌸neler kullanıldı,
🌸neleri iyi ki koymuşum dediniz,
🌸hatta daha çok koysaydım ya da keşke şunu da koysaydım dediğiniz oldu mu bunları merak ediyorum. 🤔
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum, yardımcı olacağını düşündüğünüz kişileri de konuya etiketleyebilirsiniz 😊
Ilk once Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim🤗
Pijama
Gecelik
Terlik
Camasir
Corap kendine ben çok üsumüstum🤣
Bebek icin
Battaniyeleri
Zibinlari
Coraplari
Bezi
Islak.mendil
Minik biberon emmezse mama veriyolar
Aklima gelenler

Pijama
Gecelik
Terlik
Camasir
Bebek icin
Battaniyeleri
Zibinlari
Coraplari
Bezi
Islak.mendil
Aklima gelenler
Aminn Allah razı olsun canım🥰 çok teşekkür ederim emeğine sağlık 🤗🤗 peki emmezse diye verilecek olan mama, minik mama kaşığı ile de verilebilir mi sence yoksa illaki biberon mu gerekli

Aminn Allah razı olsun canım🥰 çok teşekkür ederim emeğine sağlık 🤗🤗 peki emmezse diye verilecek olan mama, minik mama kaşığı ile de verilebilir mi sence yoksa illaki biberon mu gerekli
Ben ozelde yaptim dogumu bana biberon sordu sadece kendisi yapip mamayi vermisti mamada almamistim ama kasikla icemez tahmin ediyorum ama zaten alismaz biberona benimki ne emzik ne biberon emdi

Ben ozelde yaptim dogumu bana biberon sordu sadece kendisi yapip mamayi vermisti mamada almamistim ama kasikla icemez tahmin ediyorum ama zaten alismaz biberona benimki ne emzik ne biberon emdi
Tamam o zaman minik bir biberon lazım, bunu alayım çok teşekkür ederim canım 🤗🌸

Pijama
Gecelik
Terlik
Camasir
Bebek icin
Battaniyeleri
Zibinlari
Coraplari
Bezi
Islak.mendil
Aklima gelenler
Ağzını vs silmek için ufak kuru yumuşak mendiller var oda iyi oluyor ,aklıma gelenleri yazmışsın fuluzum 🤩

Pompa öncelikle
Pijama
Ped ( normal ise) en büyüğü ama 🤣
Terlik
İç çamaşırı
Ğögüs pedi
Sabahlık hırka tarzı bir şey
_Çocuk için
2 3 tane kıyafet
Zıbın
Bebek bezi
Çorap
Ağız bezi

Aklıma gelen bunlar 🙈

Süt sağmak için pompa :KK58:istemistik hastaneye alıp Gelmişti eşim .
Tamamdır bunu zaten hastane sonrası için de düşünüyordum kuzu iyi dedin👍👍🤗
Göğüs pedleri, hassas meme uçları için krem & emzirme sütyenleri
Krem almamıştım daha, bu ara bakayım indirime girince alıp koyayım😂
Pompa öncelikle
Pijama
Ped ( normal ise) en büyüğü ama 🤣
Terlik
İç çamaşırı
Ğögüs pedi
Sabahlık hırka tarzı bir şey
_Çocuk için
2 3 tane kıyafet
Zıbın
Bebek bezi
Çorap
Ağız bezi

Aklıma gelen bunlar 🙈
Emeğine sağlık canımm çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunları 🤩🤗

Harika bir konu olmuş hemen yerimi alayım ben de 😅
Biberon ilk etapta alıp hastaneye götürmeyi düşündüğüm bir şey değil ben alternatif olarak anne sütü kaşığı aldım. Fotoğrafını eklerim :) Çok lazım olursa her yerde bulunuyor artık ben pek kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz bakalım :)

Eklentiler

• 20210705_134917.webp
    20210705_134917.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 44
Harika bir konu olmuş hemen yerimi alayım ben de 😅
Biberon ilk etapta alıp hastaneye götürmeyi düşündüğüm bir şey değil ben alternatif olarak anne sütü kaşığı aldım. Fotoğrafını eklerim :) Çok lazım olursa her yerde bulunuyor artık ben pek kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz bakalım :)
Aaa anne kaşığı da iyiymiş yaa 🤗🤗 teşekkür ederim 🌸

Back
X