Doğuma Hazırlık doğum çantası ve hastane terlığiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de doğum çantamı hazırlamaya kendi malzemelerimden başladım ama nerdeyse 1 haftadır pijama takımı aramakla meşgulüm :D bu hızla gidersem doğuma çantasız gideceğim :)

pijamaları bugün buldum nihayet.. fakat şimdi de terlik bulamıyorum :) hastane için kağıt terlik dışında fikri olan var mı?

Birde pijamaları bu sitede aldım indirimdeler.. gelsin kalitesi konusunda da bilgi veririm.

PENYE MOOD - Online Alışveriş

çantanı hazırladın mı bilmiyorum ama terliğini alırken üstten ayarlanabilir olmasına dikkat et derim ben çünkü doğumdan sonra da şişicek ayakların.. ha bide hasta bezini ayrı normal pedi ayrı koy.. sezeryan olursa bir paket hasta bezi gidiyormuş. normal doğumda daha az o yüzden eczanede 4 5 tane olarak alabilirsin gerekirse eşin alır daha sonra.. çünkü daha sonra kullanabileceğin birşey değil...:)

Listelerde genellikle pudrayı da görüyorum...ancak doktorların büyük bir çoğunluğu pudra kullanılmasını tavsiye etmiyor, hele ki yeni doğan bebekte.. sebebi ise gözenekleri tıkayarak bebeğin cildinin nefes almasını engellemesi. onun yerine pişik olmasını beklemeden hergün düzenli olarak pişik kremini kullanmak diyorlar...

Henüz benimde çantam hazır değil. elimde olsa çoktan hazırlayacaktım ama bebeğimin bütün eşyaları ve benim hastanede lazım olacak eşyalarım kayınvalidemde çok kızıyorum bu duruma, bebeğimin evde bir tane bile eşyası yok. neymiş o babanne olacakmış. oturup ağlıycam artık.

Back
X