Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar kızlar ben martın sonunda doğum yapcam ama daha çanta falan hazırlamadım hazırlayanlar varmı benmi acele ediyorum yoksa..
![]()
mERHABA Benim doğumum martın ilk haftası, bu ikinci hamileliğim,
hastane çantası için henüz erken gibi,
ama yine temkinli olmakta fayda var erken doğuma karşı,
hastaneye giderken kendinize ve bebeğinize iki ayrı çanta hazırlarsanız, hastanede daha pratik oluyor,
annenin eşyaları bir çantada bebeğinki küçük diğer çantada gibi,
20 tane bebek bezine gerek yok mesela :) 1 gece hastanede kalınıyor ortalama 3 saatte bir değişilse 10 tane yeter,
zıbın takımı da iki takım kesin olsun her ihtimale karşı ben öyle yapıcam,
biberon ve mama da bulundurun eğer vermeyi düsünüyorsanız ilk gün süt gelmeyebilir,
kendiniz için fotolarda güzel çıkmak istiyorsanız makyaj için bikaç kalem rimel ruj falan ve tarak bulundurabilirsiniz,
bebek için iki tane battaniye biri ince biri kalın olmak üzere iyi olur,
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)![]()
bende henüz hiç bir hazırlık yapmadımaceleci davranmak ta istemiyorum
ama ult ölçümlerine göre bebeğim 2 3 hafta önde görünüyor. ufaktan başlamak lazım kışta geldi
yerler buz nasıl alışverişe çıkacağız bilemiyorumm((
buarada ankarada yaşayan varmı aranızmı kızlar
buarada ankarada yaşayan varmı aranızmı kızlar
merhaba ben ankarada yaşıyorum sormuşunuz cevap verelim dedim:)
bende ankaradayım
merhabalar kızlar ben martın sonunda doğum yapcam ama daha çanta falan hazırlamadım hazırlayanlar varmı benmi acele ediyorum yoksa..
![]()
merhabalar kızlar ben şimdi yavaş yavaş bebişin elbiselerini yıkadım ütüleyip hazırlıcam çantasını inşaallah.size sormak isrediğim şey şimdi bebeğingöbeği malum mandallı olacak alttan çıtçıtlı badiler kullanılır mı?sadece zıbın mı koymalıyız acaba ? szilerede kolay gelsin...
onu bende düşündüm canım göbek düşene kadar en fazla 10 gün zıbın kullanmakta fayda varmış çıtçıtlı zıbın sürtüp canının acımasına sebep oluyormuş. hastane çıkışlarının içinde var zaten zıbın batırma ihtimaline karşı 12 tane daha aldım. zaten çabuk büyüyor bebekler. kolay gelsin....![]()