Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben %100 doğal bir krem buldum. Cildiye doktorum önerdi LR adında firmanın kremlerini aldım kullandım denemekte fayda var diyerekten resmen catlaklarımdan kurtulmak üzereyim şimdide sıkılaştıcı selulıt giderici aldım onunla daha iyi olur dediler 4 gözle bekliyoorum eski halimi :))) banada bir çok kez lazer olmalısın başka caresi yok krem geçirmez çatlayacaksan zaten çatlarsın istedğini kullan dediler ah keşke akıllarına uymasaydım aptallık etim.
merhaba benimde doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu. Karnıma bakmaya cesaretim yok. Rica etsem kremin tam adını yazabilir misiniz? ne kadara aldınız. şuan çatlaklarınız ne drumda bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Marselinda kremin adı lr doğum çatlagina iyi geliyor düzenli kullanirsan tabiBenimde çok çatlağım war bende çok merak ettim nedir adı kremin
Çok teşekkür ederim ya en kısa zamanda eczaneden temin etmeye çalışacağım tavsiye ettiğinz lr kremi umarım bendede işe yrar çok heyecanlandım :)))Tabikide yarar düzenli kullandıktan sonra
Rica ederim isterseniz detaylı bilgi verebilirimÇok teşekkür ederim ya en kısa zamanda eczaneden temin etmeye çalışacağım tavsiye ettiğinz lr kremi umarım bendede işe yrar çok heyecanlandım :)))
Gerçekten çok sevinirim:))Rica ederim isterseniz detaylı bilgi verebilirim
Çatlaklar için msm sprey dermaintense krem ve algetics peeling veriyoruzGerçekten çok sevinirim:))
Teşekkür canım inşallah denemek isterimMarselinda kremin adı lr doğum çatlagina iyi geliyor düzenli kullanirsan tabi