doğum çatlakları

nar38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.601
1.270
138
kızlar doğuma yakın zamana kadar hiç şikayetim yoktu fakat son 15 günde göbek altı bölgem acayip çatladı..kendim hemşireyim bebegimin konak problemine çare ararken bir ürünle tanıştım ve çok memnun kaldım dileyenlere bilgi verebilirim.teşekkürler.

kızlar doğuma yakın zamana kadar hiç şikayetim yoktu fakat son 15 günde göbek altı bölgem acayip çatladı..kendim hemşireyim bebegimin konak problemine çare ararken bir ürünle tanıştım ve çok memnun kaldım dileyenlere bilgi verebilirim.teşekkürler.
benim de çok fazla çatlağım oldu :( hangi ürün acaba?

Benmde 9 ay çatlama di çatlama di doğuma 10 gün kaldı karnımda 3 tane çatlak olmuş bugün gördüm off

Eee döle hadiii

Lr kozmetigin ürünlerini kullanıyorum kızlar çok memnun kaldım azalma 20 günde farkediliyor kızarık olan catlaklar sönmeeye başladı dileyen özelden ulaşşsın fiyat bilgisi verebilirim nasıl temin edilecegi konusunda yardımcı olurum

Bnde duydum halam almnyada yasıyor sorcam onlar kesin biliyordur gercektn etkisi vrsa dönerim kızlar size
Canım istersen arastır internette deneyip kullanan ve memnun olan cok kişi var paraben içermiyor ve evet bir alman markasının ürünü üye olup kendin %40 indirimle alıyorsun zaten

Reklam için söylemiyorsunuz değil mi? ARtık malum internette hep yazıyorlar LR ciler... Bir ara avon vardı, sonra anway vs.. şimdi de LR... İnsan emin olamıyor o yüzden, kusura bakmayın..

Reklam için söylemiyorsunuz değil mi? ARtık malum internette hep yazıyorlar LR ciler... Bir ara avon vardı, sonra anway vs.. şimdi de LR... İnsan emin olamıyor o yüzden, kusura bakmayın..
hayır gercekten..çünkü bende bebegimde konak vardı o şekilde üye olup aldım.sonra baktımki birçok ürün çok şeye denemişler iyi gelmiş neden denemiyorum dedim o şekilde yani..

hayır gercekten..çünkü bende bebegimde konak vardı o şekilde üye olup aldım.sonra baktımki birçok ürün çok şeye denemişler iyi gelmiş neden denemiyorum dedim o şekilde yani..

Peki teşekkür ederim, deneyeceğim o zaman...

Hayır değilim. Ama arkadaşlarımdan temin edebilirim :)
Ozaman süper internetten araştırın bence birçok ürün bulacaksınız aa şu sıkıntıda vardı bende diyebileceginiz

Peki teşekkür ederim, deneyeceğim o zaman...

Denediniz mi merak ettim :) Keşke sonuç aldınız mı onu da yazsaydınız, biz anlatıyoruz öneriyoruz ama bu çekincelerle hep karşılaşıyoruz, acaba gerçekten işe yarar mı acaba sadece satmak için mi öneriyorlar düşüncesi oluyor herkeste. o yüzden bu yorumlarınız çok önemli :)

Back
X