Doğum dan sonra ikinci adetim geçikti

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
48
28
Kızlar merhaba ben haziran ayında doğum yaptım agustos 17 adet oldum ilk adetimi oldum ikinci adetim 15 gün geçikti bir kere eşimle bilmeden birliktelik olduğundan gitti eşim dedi test yaptım negatif çok korkuyorum adet düzensizliği mi acaba başına böyle bir durum gelen var mı

Kızlar merhaba ben haziran ayında doğum yaptım agustos 17 adet oldum ilk adetimi oldum ikinci adetim 15 gün geçikti bir kere eşimle bilmeden birliktelik olduğundan gitti eşim dedi test yaptım negatif çok korkuyorum adet düzensizliği mi acaba başına böyle bir durum gelen var mı
10 ay olcak nerdeyse daha 2 aydır düzenli adet görüyorum öncesinde doğumdan sonra ilk adet oldum ikinci ay olmadım 3. Ay iki gün lekelenme sonra yine olmadın 8. Aya kadar yavaş yavaş duzene giriyor bu ay yırttıysan diğer aylara dikkattt😁😁

Oldunuzmu adet kaç gün gecikti. Bende 14 Mayıs'ta doğurdum 1 Eylül'de oldum 5nde bitti. Ama 20 Eylül'de erken geldi ikinci adetini oldum. Bu ay hala olmadım 😏

Back
X