Doğum doktoru tavsiye ediyorum

karamellim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
766
1.350
113
Merhaba 5 ay önce İstanbul avrupa yakası Beylikdüzü kolan hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Mehmet Alicik. Sezeryanla doğurdum ilk aylardan beri mehmet beye gittim. Harika bi insan öncelikle. Daha sonra mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir borç bildiğim için tavsiye etme ihtiyacı hissettim. Meleğimi bana sağ sağlam kucağıma verdiği için. Herkesin hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmesi dileğiyle

Merhaba 5 ay önce İstanbul avrupa yakası Beylikdüzü kolan hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Mehmet Alicik. Sezeryanla doğurdum ilk aylardan beri mehmet beye gittim. Harika bi insan öncelikle. Daha sonra mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir borç bildiğim için tavsiye etme ihtiyacı hissettim. Meleğimi bana sağ sağlam kucağıma verdiği için. Herkesin hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmesi dileğiyle
Ben de Mehmet aliciğe gidiyorum normal doğumu siz mi istemediniz sezeryan epidural mi sıkıntı çektiniz mi sonrasında

Canım saglıklı ömurler diliyorum bebişinle. Hastane ıle ılgılı fıkrını almak istıyorum. Laboratuar ucretlerı nasıl?
Odaları ve hemşirelerı nasıl?
Fuat karatepe hakkında bılgın varmı

Ben de Mehmet aliciğe gidiyorum normal doğumu siz mi istemediniz sezeryan epidural mi sıkıntı çektiniz mi sonrasında
Kusura bakma geç gördüm. Ters geldi bebeğim. Sezeryan 37+5 de doğum yaptım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı.Şu an 8 aylık bebeğim hala duacıyım Mehmet Alicik e

Canım saglıklı ömurler diliyorum bebişinle. Hastane ıle ılgılı fıkrını almak istıyorum. Laboratuar ucretlerı nasıl?
Odaları ve hemşirelerı nasıl?
Fuat karatepe hakkında bılgın varmı
Hastane ile ilgili bi sıkıntım olmadı. Ücretler fena değil. Yani orta halli bi hastane. Hemşireler de iyiydi. Odada klima yoktu ve ben doğumdan sonra odada piştim resmen. Bi tek bu konuda sıkıntı yaşamıştım

Sezeryan komple istedim. Bi sıkıntı yaşamadım çabuk topladım sayılır ne de olsa ameliyat kan kaybediyorsun bi de uykusuz geceler zorlanıyorsun tabi

Güncellemek istedim. Mehmet alicik şu an Reyap Hastanesinde (Esenyurt) ve şu an bu hastanedeki en dolu doktorlar arasında. Çok şükür harika bi insan ve harika bi doktora denk geldim.

Back
X