İyi geceler kızlar. 8 aylık hamileyim. İkinci çocuğum. Hamileliğimin 5. ve 6. ayları ck zor geçti. Evde gözüm kararırdı hep. Bır ay ıcınde 6 kez hastanede serum aldım. Bunların hepside işe yaramadı. Sebebsizdi. Ne tansıyon cıkıyor. Ne şeker.Tahliller temiz. Bu süreci çekerek atlattım aralarda serum mide bulantısı hapı böyle. Şimdilerde iyiyim. Şimdide boğazımda karnımda sıkışma hissi. Ikı gündürde sabah kahvaltısından sonra mutlaka kusma ısteği. Bir şekildede kusuyorum. Hazımsızlık ve sıkısma hissi. Karnımda hic buyumedı. Toplamda 7 kilo aldı. Bebek şuan 2400. O normalmiş. Ben doğumdan korkmaya başladım. Çünkü bir gunum diğerini tutmuyor. Sebebsız bir anda basım dönebiliyor. Birinci cocugum normal doğum. Bu kadar sıkıntı hıc görmediğim halde dogum sırasında kusmustum. Şuan doğum anında bayılmaktan gozumun kararmasından çekınıyorum garip haller yani. Her hamilelik bir farklı yani. Doğum için doktorla epidural normal dogum diye anlastık oda bir saattlk mesafe hastane başka il. Yetişme sorunu var. Kafama görede sezeryan olmaz. Sizce durumumu doktorla tekrardan konusmalı mıyım?? Sezaryann için ya da acil bir durumda ne olucak diye