Doğuma Hazırlık doğum fiyatları-istanbul

• Konu Sahibi Konu Sahibi asvey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asvey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
2
0
36
İstanbul
merhaba,aranıza yeni katıldım ve hemen bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.31+3günlük hamileyim istanbul-avrupa yakasındayım doğum için önerebileceğiniz bir hastane var mı?

merhaba canım.ben kucukkoybılgehastanesınde dogum artı tek kısılık ozel oda ıcın 300 tl verdım.sezeryan da 600 ıdı.ssk varsa kocanda ya da sende odemeler bu sekıl.oguz gulere gıttım ben cok memnundum.

canım bende 7 haftalık hamileyim, medical parka gidiyordum ama nisa hastanesine geçicem,
birçok arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnunlar

canım bende 7 haftalık hamileyim, medical parka gidiyordum ama nisa hastanesine geçicem,

canim bende medical park a gidiyorum
neden degistireceksin merak ettim ozelden yazarsan cok sevinirim

merhaba nasılsın linkdeki mesajın üzerine yazıyorum bende medicalpark fatih esra çebiye gidiyorum 14 haftalık hamileyim neden değiştiriyorsun drnu merak ettim fiytaları yüzünden mi

güngören ilgi hastanesinde doğum yaptım. sigortasız fiyatı 400 tl idi. hanife çopur doktorumuzdu. küçükköy bilge hastanesinde de birçok akrabam yakın olduğu için doğum yaptı ve memnun kaldı ama herkes bayan olsun istediğim için ben ilgi'yi tercih ettim. yıldız tabya bilge hastanesi'nde de doğum yapıp memnun kalan arkadaşlarım var.

canım ben 2doğumumu da yenibosna nisa hastanesinde yaptım.ve biz tüm aile oraya gideriz çokta memnunuz ilk oğlum sünnet oldu ben burun ameliyatı annem guatr v.s.inan ilgileri süper temiz.hatta 2.doğumumu daha yeni yaptım 6ocakta dr.mürvet hakyemez kadın müthiş yoğun randevulu bile gitsen 2saate yakın bekliyorsun.ama ben şiddetle tavsiye diyorum canım..

silivride yaşıyorum.burda anadolu hastanesinde doğum yaptım.özel oda,herşey dahil (doğumda dahil ) 500 tl.ödedik.

arkadaşım ben avrupa yakası arnavut köy özel hastanesinde dogum yaptım 300 tly tekkişilik oda işte klıma felan tv nbe istersen mevcut banyo vc gayet lüx tavsiye ederim

Ben hamile değilim ama hamile kalmadan önce gidip muayene oldum medical parkta ordada devam etmeyi düşünüyorum.

Merak ettim neden değiştireceksiniz?

arkadaşlar şuan hamile değilim ama doktor araştırıyorum bahçelievler medical parka gitmeyi düşünüyorum ve devam etmeyi düşünüyorum nasılsır sizce

arkadaşlar şuan hamile değilim ama doktor araştırıyorum bahçelievler medical parka gitmeyi düşünüyorum ve devam etmeyi düşünüyorum nasılsır sizce

Bende hamile kalmadan önce doktor kontrolüne medical aprka gittim ordada devam etmeyi düşünüyorum çok araştırdım tavsiye üzerine orada emin ergüle muayene oldum

Bence iyidir.

Bir git muayene ol içine sinmezse değiştirisin biz öyle yapmayı karar aldık

arkadar buan 23 haftalık hamileyim avcılar hospitale gidiyorum yakın olduğu için normal doğum 600 tl sezeryan 1000 miş bugün öğrndim.ssk lılara bu fiyatlar:hospital de doğum yapan var mı

teşekkür ederim canım bende öle yapıcaktım ama hangi doktora gideceğime karar vermemiştim tavsiye ettiğin doktora giderim şuan hamilesin galiba gözün aydın :)

arkadaşım ben avrupa yakası arnavut köy özel hastanesinde dogum yaptım 300 tly tekkişilik oda işte klıma felan tv nbe istersen mevcut banyo vc gayet lüx tavsiye ederim

arkadaşım u arvavutköy goptakimi beşiktaştaki mi?özelden yazarsan çok sevinirim..

ilk izlenimler olumluysa çok güzel canım gittiğimde muhakkak yazarım çünkü çok önemli bu bizm için

Arkadaşlar ben de medical park'ta doğum yapmak istiyorum.Normal doğum fiyatı nedir biliyor musunuz ? Veya istanbul anadolu yakasında normal doğum için önerebileceğiniz hastane ve ücretleri varmıdır ? Teşekkürler şimdiden!!!

Arkadaşlar ben de medical park'ta doğum yapmak istiyorum.Normal doğum fiyatı nedir biliyor musunuz ? Veya istanbul anadolu yakasında normal doğum için önerebileceğiniz hastane ve ücretleri varmıdır ? Teşekkürler şimdiden!!!

medical park bahçelievlerde sezeryan 2200 ama normali ne bilmiyorum..
ayrıca kızlar sizin verdiğiniz fiyatlar çok uygun ben 2000 den aşağı bulamadım medicana bahçelievler 2000 yada 2100..

28 Şubat tarihinde Bahçelievler Medicana da spinal anesteziyöntemi ile doğum yaptım.Doğum ücreti olarak 2.100 ytl ödedik.

Back
X