Doğuma Hazırlık Doğum Fotoğrafçısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çekim yaptırmak üzerine ne düşünüyorsunuz?

• Yaptıracağım

• Yaptırmayacağım

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sevcan642

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
567
578
103
33
Herkese selam hanımlar :)
Ben çocuğa da kendime de bişey almadan önce doğum çekimlerini araştırmaya başladım.. Doğuma dair kızıma kucağıma almaktan sonra en büyük hayalim güzel anılar edinmek.. Maalesef bütçem de oldukça kısıtlı lakin.. Bazı kişiler tanıtım amaçlı ücretsiz çekimler yapıyormuş.

Etrafınızda var mıdır bu tip çekimler yapan kişiler?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Takipteyim Avrupa yakasın da arkadaşlar varsa ücretsiz çekim ben de talibim

Bende cok istiyorum dogum fotograflari yarfimci olabilecek varsa sevinirim cuzzi rakamlara yada tanitim la

Ankarada ikamet ettiğimden profesyonel olduğunu düşünerek! dilara ülgener ile anlaştık ama hayatımın en büyük pişmanlığı oldu...maalesef bütün doğum ve hastane çekimlerimi kaybetti ve üstelik benimle birlikte 5 ailenin daha çekimini kaybettiğini iletti.daha uygun acemi bir fotografcı secsem bile su anda elimde bebegimin fotografları olurdu.telafisi olmayan büyük bir hata ve böyle bir fotografcının yedekli çalısmamasıda ayrı bir problem...ne desem boş bebegimin fotografları hiçbir zaman olmayacak...benim başıma gelen kimsenin başına gelmez umarım

Back
X