Doğum göbeğim kaldı acil yardım lütfen! !!!!!

Renas miran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
52
29
3
Kızlar iki buçuk ay önce doğum yaptım ama göbek kaldı ne yapabilirim normal doğum yaptım bu arada yardimci olur musunuz

Canım bol su içiyor musun? Çok faydalı olduğunu duydum tüm bölge için kilolar gidiyormuş
Kimisinin de ırsi olabiliyor
Daha çok yenisin biraz zaman bırak

Plates ve mekik yap sporsuz düzelme olmaz . Ben sezeryan oldum ama 7 aylık yoktu daha karnım bile yeni çıkıyordu şimdi normal eskisi gibi ama sporumu yapıyorum.

Ben de iki buçuk ay önce doğum yaptım, benimki sezaryendi. Hamileyken fazla kilo almadığım için fazla göbeğim yok ama yinede ön tarafta tuhaf bir fazlalık var. Önce yürüyüşe sonra da mekike başlayacağım. Bir de emzirdikçe göbek küçülüyor diyorlar ne kadar doğru bilmem. Rahim toparlanmasıyla ilgili sanırım. Mantık olarak göbek kası yapınca rahimi de toplar sıkılaştığından. Bir de çok erken, 6 aydan önce fazla mükemmelliyetçi olma bence.

Bir de niye acil?

D
Ben de iki buçuk ay önce doğum yaptım, benimki sezaryendi. Hamileyken fazla kilo almadığım için fazla göbeğim yok ama yinede ön tarafta tuhaf bir fazlalık var. Önce yürüyüşe sonra da mekike başlayacağım. Bir de emzirdikçe göbek küçülüyor diyorlar ne kadar doğru bilmem. Rahim toparlanmasıyla ilgili sanırım. Mantık olarak göbek kası yapınca rahimi de toplar sıkılaştığından. Bir de çok erken, 6 aydan önce fazla mükemmelliyetçi olma bence.

Bir de niye acil?
Düğünler var ve giydiğim kifay etler çok kötü duruyor kısa zamanda vermek istiyorum bu göbeği

Bende altı kilo aldım hamileligimde, ilk altı ay doğum yaptigim bile belli degildi.

Kızımı emzirdim ayrıca , sonrada simardim büyük ihtimalle , yine yerim kilo almam diye şimdi kızım iki yaşında ama gobegim var çok mutsuzum çok değil ama var biraz çok da kilom almadığı için orda top gibi belli oluyor

kızlar bende mekik çeksem ise yarar mı ki,?

2,5 ay çok erken bir süre değil mi ?yani 62 kilo ile doğuma girdim 55le çıktım ama gobeğimi 6.ayda şekle sokmaya başlayabildim üstelik çok çabuk kilo verebilen biri olduğum halde gerçi benim ki tek bebek olduğu halde ikizlere hamileymişim gibi devasa bir göbeğim vardı

Back
X