Doğum günü aramak lazımmış

Bu da dert mi şimdi yani laf olsun torba dolsun diye konu açıyorsunuz yani. Sen istemeyebilirsin ama madem aranız iyi arayıp kutlamakla diliniz aşınmaz bunu neden bu kadar sorun yaptınız anlamadım. Sorun mu bu yani. Eşiniz hatırlamış belli ki ve arayacak siz konuşmazsanız ayıp olmaz mı ayrıca aynı şehirdeyseniz bir pasta bile alıp gidebilirsiniz sevinir kadıncağız. Ben evlendiğimden beri kaynanamın kayın pederimin doğumgününü kutlarım eşim hatırlamadığı halde. Pasta alırım yanına bir iki birşey yapar giderim gönülleri oluyor seviniyorlar ne güzel işte. Kendi annenizin doğumgününüde mi arayıp kutlamıyorsunuz mesela hiç sanmam öyle olduğunu.

bunun karakterle ne alakası var.
Benim için oldukça saçma gelen ve karşımdaki insan için gerçekten sevinmediğim bir günü kutlamayı açıkçası samimiyetsiz buluyorum. Yapmacıklık gibi geliyor ve kimseyi kandırmayı beceremiyorum. Bana göre de ben karakterliyim karşımdaki insan mutlu olsun diye bile yalan söylerken, rol yaparken rahatsız oluyorum. :KK54: O minik pembe rollere bile katlanamayacak kadar muhteşem karakterli bir yapım var sayın parkbyull :D :KK70:
ne diyim ben sana sayın maviselen 30 mart doğum günüm kutlamazsan gönül komam sana :KK70::KK70:

Gün içinde benim için gereksiz, sosyal paylaşımım sıfır insanlarla gereksiz, samimiyetten uzak, mecburi diyaloga girmekten bin kat iyidir "doğumgünün kutlu olsun anneciğim" demek.
Yap da kurtul yahu. :KK50:

Telefon açıp doğum gününü kutlaması inanın ki şuraya konu açmanızdan daha az vakit alırdı.

Aramazsam alinacak kusecek kişileri arıyorum sadece... Ben de çok hoslanmam ama iste her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor...

Sevdiğimiz insanlar önem veriyorsa biz de elimizden geldiğince ortak olmaliyiz

bende doğum günü kutlamaktan hoşlanmıyorum zoraki geliyor bana da hele kavınvalide kayınpeder olunda ıyyyy :D benim doğum günümüde kutlamasınlar ya yapmacık geliyor içten değil olması zorunlu gibi kendimi doğum günü kutlaması yaparken hep garip hissetmişimdir ...

Back
X