Doğum günü fikri?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Herkese yeniden merhaba,
Burdakileri okuduktan sonra benimki pek dert sayılmaz ama yinede görüşlerinizi almak istiyorum.
Bayramın ilk günü eşimin doğum günü. Ama bayram nedeniyle memlekette olucaz. Oyüzden dışarda yemek yada evde kutlama tarzı bişeyler yapamıycam malesef. Bir gün öncesnde eşim gece 11e doğru gelcek eve işi nedeniyle. Yani kutlama için sadece o gün uygun. O eve gelmeden bişeyler ayarlayıp ona süpriz yapmak istiyorum.
Bugüne kadar her özel günümüzde eşim benden daha özenli düşünceli olmuştur. Önceden beğendiğimbir hediye yada dışarda ayarladığı bi etkinlik vs. Ben daha küçük şeyler yapmışımdır ona göre.
O yüzden bu doğum gününde gerçekten onu şaşırtcak mutlu edecek şeyler yapmak istiyorum. Önceden evde bu tarz hazırlıklar yapan varsa bana fikir vereblrmi. Aklıma bi hediyede gelmiyo düşünce herşeyi var diyorum ona özel alacak bişeyde bulamıyorum. İlk konumda birçok arkadaş fikirleryle yardımcı olmuşlardı saolsunlar. Şmdide düşüncelerinize ihtiyacım var nasıl bir hazırlık yapmalıyım? O saatte yemek yiyeceğini düşünmüyorum psta dışında ne olablr özel olarak?

illa romantik birşey olması gerekmiyorsa (ki bence hiç gerekmiyor)
her takımın minik minik aksesuarları, süsleri var
tuttuğu takımın mağazasından küçük birşey bulabilirsin

****** çok özür dilerim, bu yorumu farklı bir konuya yazmıştım, buraya yazmışım, kusura bakmayın lütfen, silmek yasak olduğu için silemiyorum, pardon

Son düzenleme:
Şöyle güzel bir kıyafetle, mumlarla falan karşılayın derim ben. Loş bir ışık, güzel bir müzik, alkol kullanıyorsanız şarap kullanmıyorsanız da sımsıcak bir sarılma olabilir :)
Karşılamadan sonra da alkol varsa zaten gevşersiniz eğer yoksa da ilgi, alaka, masaj böyle gider :))

Bie gece öncesi 11'de gelecek ise, gece 12'yi vurduğunda ve takvim attığında birden sürpriz olabilir.

Onun için manevi olarak veya onu güçlü hissettiren şeyi düşünün.
Bunu bulduğunuzda ise, onu bir resme, tasarıma, her zaman yanında taşıyabileceği bir şekle dönüştürün.

Kendin yap hediyeleri olur ya, yardım alabilirsiniz ordan. ( dıy gift) diye ararsanız belki yardım eder. Bem hep bu şekilde hediye hazırladığım için önermek istedim.

Madem ince düşünceli biriymiş siz de onu gibi ince düşünceli şeyler yapın. Geldiğinde onun en sevdiği şarkılardan oluşan CD açık olsun. En sevdiği tatlı olsun veya en sevdiği pastayı o yokken yapıp soğutmuş olun. Her şey hazır olsun. Evi balonlarla süskeyebilirsiniz. Hediyesi de mutlaka özel olsun. Zevkleri, hobileri neler yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

Önemli değil :)

Tşk ederim fikirleriniz için :) Kıyafet hazırlığına girmeliyim hemen :)))

Çok tşk ederim bakıcam buna netten. Benimde isteğim maddi değeri değilde manevi değeri olan bir hediye alabilmek ya da yapabilmek.

İnce düşünceli oldugu için bukdr zorlanıyorum aslında,şaşırsın mutlu olsun istiyorum. Bunuda basit bir hediyeyle yapmak istemiyorum. Balon fikri çok hoşuma gitti :) hobilerini düşünüyorum ama aklıma net bişey gelmiyo. Öyle belirgin bişey yok sanırım,işini çok seviyo kabin memuru,uçaklara yada arabalara ilgisi var.

Yere küçük mumlardan koyun,ister dağınık ister kalp şeklinde.
Fotoğraflarınızı bastırın.Onları ipe mandalla asarak doğal bir albüm oluşturun.
Biz arkadaşımız için uçan balonların ucuna notlar bağlamıştık.Evlilik için biraz çocuksu mu olur bilemedim ama fikir olsun en azından.
Masanıza şu yapay kuru güllerden ve mumlardan serpin çok şık bir görünt oluşuyor.
Maddi açıdan imkanınız varsa günlük kullanıma uygun bir hediye alabilirsiniz.
Zaten evdeki hazırlığınız hediyenin manevi yönünü oluşturuyor.Maddi yönü için de takım tutuyorsa formasını alabilirsiniz,güzel bir saat alabilirsiniz.
Bunların yanında ona ne kadar sevgi duyduğunuzu ya sözle ya da bir mektupla anlatırsanız keyifli vakit geçireceğiniz düşünüyorum.
Birlikte nice yaşlarınız olur umarım :)

Balonları şişirdikten sonra sevgi mesajları yazabilirsiniz. Ama çok üst üste şişirmeyin, başınız dönebilir. CD kalemleriyle yazılır herhalde. "İyi ki doğmuşsun da seni tanımışım", "Seni her halinle, her özelliğinle çok seviyorum" gibi. Ama yine de onun sizin için olduğundan daha fazla romantik olmayın bence. Şımarmasın, nazar değmesin. Araya komik veya neşeli mesajlar da serpiştirebilirsiniz. "Göklerin fatihi, gönlümün efendisi" (kabin memuru diye), "Gülünce ne tatlı oldun" gibi.

Hediye olarak da en beğendiği otomobilin birebir ufak kopyaları oluyor, çok ufak değil de 20-30 cm, onlardan alabilirsiniz. Üzerine de "Gerçeğini almak istedim ama şimdilik bunu aldım" yazabilirsiniz.

Mektubuda not aldım hemen:) şöyle uzuuun uzun romantik bişeyler yazarım artk :))) güzel dilekleriniz içinde tşk ederim ayrıca :))

Göklerin fatihi olayını çok sevdim :))) hiç böyle yaratıcı cümlelerim yoktur günlerce düşünsem aklıma gelmezsi bu tşk ederim :)diğer fikirlerinizde çok güzel hediye olarak aklmdan benimde araba geçiyodu aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…