doğum günü hediyesi için yardım?

efser_16

B:70.3 G:63.9 H:60
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.059
749
133
selamunaleyküm arkadaşlar.benim doğum günü hediyesi konusunda yardımınıza ihtiyacım var. abim 3 ay oldu evleneli. yengemin bugün doğum günü. geçen ay benm doğum günüm de pasta almış. eşarp almış hediye olarak bana. bu arada yeni evimize taşındık. ev hediyesi olarak fransız dantelli örtüler almış. masa konsol vs. için. ben henüz daha hiç birşey almadım. evine de malesef. balayından döndüklerinde de hediyeler getirmiş. öyle birşey almak istiyorum ki telafi olsun. bütçe çok sıkıntı değil sadece beğenecekleri birşey olsun şimdiden teşekkürler

evde bırsyelerı eksıkmı acaba?
eksık degılse
yengene pantolon gomlek ve ayakkabı alabılırsın ev ıcındeb ısey uyduramadım dersın bekarsan
evlı ısen mutlaka ev ıcınde bısey almalısın o zaman sadece tek bır hedıye alırsın bırde ev hedıyesı tamam :9: ama bence oraya gıtme bu aksam belkı basbasa olmak ısterler

evde bırsyelerı eksıkmı acaba?
eksık degılse
yengene pantolon gomlek ve ayakkabı alabılırsın ev ıcındeb ısey uyduramadım dersın bekarsan
evlı ısen mutlaka ev ıcınde bısey almalısın o zaman sadece tek bır hedıye alırsın bırde ev hedıyesı tamam :9: ama bence oraya gıtme bu aksam belkı basbasa olmak ısterler

abim işte gece gelecek. o iki gün önce kutladı işte olduğu için. bugün de kendi annesine gitmezse gider kutlarım giderse sonra kutlarım ne anlayışlıyım :P:)

Yeni evliler deyince aklıma gecelik gibi bir şey geldi :)
Gecelik yada pijama alabilirsin .
Hani şu çiftler için olanlar varya onlardan da alabilirsin abine de yengene de takım halinde :)

aleyküm selam.
Bence güzel bir pasta al ve saat alabilirsin.Yada çok zarif altın kolyelerde var onlardan alabilirsiniz.Eminim zevkle kullanacaktır ve baktıkça sizi hatırlayacaktır.

Back
X