Dogum günü ile deger arasindski iliski

bugdayten24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
39
26
3
Gunaydin kızlar.Aklima takilan bir sorunum var .SiZlere danismak istiyorum.Gorustugum bir insan var.Daha once konustuk ama bir sebepten konusmamiz bitti .Aylar sonra tekrar konusmaya basladik.Beni sevdigini soyluyor.Ama ne hikmetse iki uc gunde bir konusuyoruz.Sebebini sordu gu mda ise her erkek gibi islerin yogunlunu bahane ediyor.Bir kac hfta once dogum gunumdu.Dogum gunum oldugunu biliyordu fakat kullamadi.Daha henuz bu konuyu konusmadik.Fakat su hareketinden sonra beni sevmedigini deger vermedigini düşünüyorum.Sizce erkekler byle seylerde gercekten bu kadar dusuncesiz mi yksa benim pohpohlamami bekliyor.Dipnot olarak duseyim kendisi biraz egoist bir insan.G
Degerli dusuncelerinizi bekliyorum.

Değer verdiği kişi söz konusu olunca daha düşünceli olur insan.
Doğum gününüzü kutlamaması üzücü.
Siz pohpohladıktan sonra gösterdiği zoraki ilgi alakanın ne faydası olacak?
Sanki sizinle vakit geçiriyor gibi geldi bana.
İlişkinin başlarında cıvıl cıvıl olur insanlar.
Sizin ki şimdiden monotona bağlamış,
Bence çok bişey beklemeyin bu adamdan.

"Her erkek gibi" bahanesi arkasına saklanmayın.. Çünkü insan değer verdiği bir kişiyi gün içinde aramadan ya da en azından bir mesaj atmadan duramaz. Ne kadar yoğun olursa olsun hiç mi telefonunu eline almıyor bu kişi? Üç saniyesini size ayırıp bir mesaj atamıyor mu?

Zaten son cümlenizde bu hareketinin sebebini yazmışsınız. Egoist. Kıymet görmediğiniz biriyle daha fazla birlikte kalmayın derim.

Değer verdiği kişi söz konusu olunca daha düşünceli olur insan.
Doğum gününüzü kutlamaması üzücü.
Siz pohpohladıktan sonra gösterdiği zoraki ilgi alakanın ne faydası olacak?
Sanki sizinle vakit geçiriyor gibi geldi bana.
İlişkinin başlarında cıvıl cıvıl olur insanlar.
Sizin ki şimdiden monotona bağlamış,
Bence çok bişey beklemeyin bu adamdan.
Ne kadar bunu kabullenmek istemesemde sanırım öyle. Telefonla konusurken gayet iyiyiz. Samimi konusuyor. Ama demek ki bir önemi yok bunun

Eşim, o zamanlar sevgilim çok yoğun çalışan bi adam olmasına rağmen arar mesaj atar, görüşmeleri ayarlardı. Hatta bazen ben dinlen bugün görüşmeyelim dediğimde sürpriz yapar çıkar gelirdi.

Bence o arkadaşın farklı planları var aldanmayın..

Hayatta en önemli varlıklarım çocuklarım. Bende onların Doğum günlerini unuturum. Bu onları önemsemiyorum değil, bu özel günlere önem vermiyorum özel günlerden daha önemli sorunlarım ve işlerim var demek.
Kadınların özel gün takıntısını kadın olarak anlamıyorum. Ben karşındakinin bana karşı saygı ve sevgisine bakarım.
Doğum gününü kutlamadım diye benim sevgimden şüphe ederim eden kişi hyatomda olmaz zaten.

Doğumgünü olayına gelene kadar sevmediği ve değer vermediği çok belli olan başka hususlar var. 2-3 günde 1 konuşmak gibi..

Seven insan arasın yazsın diye bekler. 2 dakika ne yapıyorsun diye sormanın yoğunlukla ne ilgisi var?

Ve evet doğumgünü kutlaması da bana göre değer vermekle ölçülür.

Bazı kadınlar eşleri/sevgilileri hiç kutlamadığı için "bana göre önemsiz" deyip kabullenir. Ama benim için önemli olan hayatımdaki kişi için de önem arz etmeli. Maksat pahalı hediyeler sürprizler değil. Hatırlanmak..

Doģum günü kutlamasinin değer göstergesi olmadığıni düsünuyorum.
Ben kimsenin doğum gününü hatirlayamam misal. Cok sevdigim arkadaslarim ailem vs.
Arada bi eşiminkini o kadar :KK48:
Hatta gecen dogum gunum de eşim unuttu benimkini ben gittim yaninana doğum günümu unuttun kutla dedim. Kutladı:KK48::KK48::KK48:

Bir insan ne kadar yoğun olursa olsun illa ki boş bir vakti olur, önceliği sen değilsin o yüzden böyle davranıyor.Doğum günü konusuna gelince bence karşındaki insana değer veriyorsan asla kutlamamazlık yapmazsın, kutlamaktan kastım hediye, doğum günü sürprizi falan değil. Önemli olan hatırlayıp dile getirmek güzel dileklerde bulunmak.. Bu adamdan bir hayır gelmez sana daha nereye kadar onun sana zaman ayırmasını bekleyeceksin? :işsiz:

Özel günlere önem vermemek ilişki süresi çok uzadığında olan birşey genelde.Ozellikle karşı cinsi etkilemeye ,onun hayatına girmeye çalışan kadın/erkek doğum gününü atlamaz.Mutlaka o gün için bir hoşluk düşünür.

Bir insan ne kadar yoğun olursa olsun illa ki boş bir vakti olur, önceliği sen değilsin o yüzden böyle davranıyor.Doğum günü konusuna gelince bence karşındaki insana değer veriyorsan asla kutlamamazlık yapmazsın, kutlamaktan kastım hediye, doğum günü sürprizi falan değil. Önemli olan hatırlayıp dile getirmek güzel dileklerde bulunmak.. Bu adamdan bir hayır gelmez sana daha nereye kadar onun sana zaman ayırmasını bekleyeceksin? :işsiz:
Bugün itibariyle bitirmeyi düşünüyorum. Aslnda bende sizin gibi düşünüyordum . Ama kabullenmek istemedim. Gönlüm istediği için.

Doģum günü kutlamasinin değer göstergesi olmadığıni düsünuyorum.
Ben kimsenin doğum gününü hatirlayamam misal. Cok sevdigim arkadaslarim ailem vs.
Arada bi eşiminkini o kadar :KK48:
Hatta gecen dogum gunum de eşim unuttu benimkini ben gittim yaninana doğum günümu unuttun kutla dedim. Kutladı:KK48::KK48::KK48:
Aynı karakterdeyiz. Bende pek hatırlamam. Ama takıldığım nokta dogum günüm bilmesine ragmen kutlamaması beni sallamıyor diye düşündürdü. nasıl olsa her geldiğinde ben tamamım direk yumusadıgım için rahat.

Back
X