Doğum günü karmaşası

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
2.301
En iyi cevaplar
1
2.974
53
Eşimin doğum günü yaklaşıyor. Arkadaşlarımızla samimi eğlenceli bir organizasyon yapmayı düşündüm.

1. Plan olarak canlı müzikli bi mekanda herkes dilediğince yesin içsin eğlensin
2. Plan olarak da yine sakin bi restoranta (rakı-balık) yemek yiyip, hoş sohbet beraberinde pasta kesimi olsun

Gelecek kişileri ayarladım. İki seçenek için de mekan belirledim. Fakat ben hangi planı yapacağım konusunda kararsız kaldım.

Davet ettiğim misafirlerin teklifi ile herkes kendi yediğini ve içtiğini ödeyecek. O yüzden çok da ‘zorunda’ kalmalarını istemiyorum maddi anlamda.
Sizce hangi seçenek daha mantıklı duruyor ?
Kişi sayısı 10 bu arada…

4-5 kişi olsaydınız kesinlikle sakin bir ortamda rakı balık derdim güzel ve derin bir sohbet için fakat 10 kişi ile zaten tüm laflar birbirine girer, bir noktadan sonra 2-3 kişi kendi arasında konuşmaya başlar. En iyi canlı müziğe gidip hep bir ağızdan şarkılara eşlik edin, ara ara sohbet edersiniz. Hesapta daha uygun gelir.

4-5 kişi olsaydınız kesinlikle sakin bir ortamda rakı balık derdim güzel ve derin bir sohbet için fakat 10 kişi ile zaten tüm laflar birbirine girer, bir noktadan sonra 2-3 kişi kendi arasında konuşmaya başlar. En iyi canlı müziğe gidip hep bir ağızdan şarkılara eşlik edin, ara ara sohbet edersiniz. Hesapta daha uygun gelir.
Canlı müzikli ortamda da sanki tam tersi gürültüden o muhabbeti ve samimiyeti yakalayamayız gibi düşündüm ben de 😂

Back
X