Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi eşimin annanesi rahatsız ve dusunmuyorum bile kardeşim kaç kere ameliyat oldu da gitmediler.Kusura bakma canım bende bu konularda çok sinirleniyorum.Bence gitme esin ne derse desin
Bende bu konuda hassasiyet .Dedem oldu ve durumları varken cenazesine bile gelmediler.Ama eşime söylediğimde yapabilirim diyor.Ben çok kinciyim ve unutmuyorum.Ayni apartmanda oturuyoruz ve benim hep aklımda bu merhamet duygusu yok oldu .
Esin istedigi kadar kizsin dursun. Gayet haklisin. Kisasa kisas iste ailenin yaptigi bu gor bak demeye devam et. Insallah d.gunune gitmek zorunda kalmamissindir
Yas tutuyorum,babami yeni kaybettim ,dogum gunu her yil kutlaniyor dugun degil olum degil,eglenceye gidip alemi kendime gulduremem ,ayrtica annene kirginim,ozel durumumu hic dusdunup desteklemiyor ,gitme zorunlulugum yok diyin ,
Senin annen sen tabi ki git kutla dersiniz
Esin istedigi kadar kizsin dursun. Gayet haklisin. Kisasa kisas iste ailenin yaptigi bu gor bak demeye devam et. Insallah d.gunune gitmek zorunda kalmamissindir