dogum gunu sorunu

Şimdi eşimin annanesi rahatsız ve dusunmuyorum bile kardeşim kaç kere ameliyat oldu da gitmediler.Kusura bakma canım bende bu konularda çok sinirleniyorum.Bence gitme esin ne derse desin

Bende bu konuda hassasiyet .Dedem oldu ve durumları varken cenazesine bile gelmediler.Ama eşime söylediğimde yapabilirim diyor.Ben çok kinciyim ve unutmuyorum.Ayni apartmanda oturuyoruz ve benim hep aklımda bu merhamet duygusu yok oldu .:110:
Ewet bizde ayni binada oturuyoruZ.benimde hic aklimdan cikmiyo

Hiç bir zaman unutmassin ben psikolog a gidiyorum . inşallahunuturum diyorum ama yok bu olayi unutamam

Hiç bir zaman unutmassin ben psikolog a gidiyorum . inşallahunuturum diyorum ama yok bu olayi unutamam
Bende unutmadim unutmayacagim .ama dedim esime anan hastalansin koyarsiniz giris kata abinle sen sirayla bakarsiniz benden medet umma cunku yapana yapilir dedim kizdi bagirdi

Esin istedigi kadar kizsin dursun. Gayet haklisin. Kisasa kisas iste ailenin yaptigi bu gor bak demeye devam et. Insallah d.gunune gitmek zorunda kalmamissindir

Yas tutuyorum,babami yeni kaybettim ,dogum gunu her yil kutlaniyor dugun degil olum degil,eglenceye gidip alemi kendime gulduremem ,ayrtica annene kirginim,ozel durumumu hic dusdunup desteklemiyor ,gitme zorunlulugum yok diyin ,
Senin annen sen tabi ki git kutla dersiniz

Esin istedigi kadar kizsin dursun. Gayet haklisin. Kisasa kisas iste ailenin yaptigi bu gor bak demeye devam et. Insallah d.gunune gitmek zorunda kalmamissindir
Yok gitmedim ama esimle fena tartistik .sonu ne olacak bilemem .cok cok buyuk yemin ettim sen bana gelmeden barismak icin ben sana gelmicem dedim :(

Back
X