Doğum günü ve hediye meselesi..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba kızlar..
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz hiç bir konu da sıkıntı yok şükür fakat hediye almayan birisi düşüncesiz desem düşüncesiz değil, üzerime titrer herşeyimle ilgilenir, cimri desem cimri değil, maddiyat desem maddi durumu çok iyi..
Geçen yıl doğum günümde hiç hediye almadı çok üzüldüm fakat belli etmedim..(Bu arada farklı şehirlerdeyiz)
Ben ona hediye alıyorum( belki merak edersiniz)
Çok güzel sözlerle kutluyor fakat hediye yok. Maddi boyutu hiç önemli değil tek bir çiçek bile beni mutlu edebilir.
Doğum günüm yine yaklaşıyor bu defa hediye almazsa nasıl tepki vermeliyim sizce?
Çok utanıyorum bunu söylemeye bana hediye almıyorsun demek ne kadar doğru bilmiyorum..

valla ne desem bilemedim
size alınan hediyelerin fotoğrafını gönderin
belki dank eder eğer etmezse de artık böyle kabul edeceksiniz sizin için çok büyük bir dert değilse

doğumgününüzde size alınan hediyelerden bahsedin.
o hediyelerin sizi çok mutlu ettiğini uzun uzun anlatın.
saf değilse anlar.
Çekiniyorum öyle söylerken acaba telefonla konuşurken direkt mi söylesem aşkım bana neden doğum günümde hediye almıyorsun diye ☺️ bu da utanılacak bişey gerçi ay bilmiyorum
Geçen doğum günlerine önem verdiğimi söylemiştim bakalım ne yapıcak merak ediyorum

Ben olsam direkt "hediye almaya karşı belli bir tutumun, bir düşüncen mi var" diye sorardım. Belki bir sebepten ötürü hediye almıyordur kimseye.
Öyle imalar, alttan alttan anlatmaya çalışmalar falan pek bana göre değil çünkü :) Bana yapılsa sinirlenirim, "bir derdin varsa söyle açıkça" diye.
Ama sevgilinizi en iyi siz tanırsınız, nasıl yaklaşmanız gerektiğine siz daha iyi karar verirsiniz.

Merhaba kızlar..
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz hiç bir konu da sıkıntı yok şükür fakat hediye almayan birisi düşüncesiz desem düşüncesiz değil, üzerime titrer herşeyimle ilgilenir, cimri desem cimri değil, maddiyat desem maddi durumu çok iyi..
Geçen yıl doğum günümde hiç hediye almadı çok üzüldüm fakat belli etmedim..(Bu arada farklı şehirlerdeyiz)
Ben ona hediye alıyorum( belki merak edersiniz)
Çok güzel sözlerle kutluyor fakat hediye yok. Maddi boyutu hiç önemli değil tek bir çiçek bile beni mutlu edebilir.
Doğum günüm yine yaklaşıyor bu defa hediye almazsa nasıl tepki vermeliyim sizce?
Çok utanıyorum bunu söylemeye bana hediye almıyorsun demek ne kadar doğru bilmiyorum..

Anlıyorum seni ,hak da veriyorum.Hoşlanıyoruz böyle şeylerden ,kim hoşlanmaz ki.
Ama senelerce söylemediğin için ,önemsemediğini düşünüyor olabilir.

Direk söylemek yerin şöyle yapabilirsin:' Kızlar sordu sevgilinin hediyesi ne diye,ben de dedim ki imkanı yok bu aralar ya da sıkıntısı var yoksa mutlaka alırdı,düşünceli bir adamdır benim sevgilim' gibi..En azından bir şey beklediğini anlar diye düşünüyorum.

Ben de direk söyleyemem böyle şeyleri,ama hissetmesini sağlayabilirsin canım.

Zamanı gelmiş de geçiyor,başla bir yerden..

Belki benim gibi o da 'belirli günlerde' hediye almayı çok anlamsız, zoraki ve ticari buluyordur.
Allahtan eşim de benim gibi ne o benden bekler, ne ben ondan. Sadece içimizden geldiği zaman alırız.

belki doğum günlerini anlamsız bulan bencil tiplerdendir. hayır sen anlamsız buluyor olabilirsin ama bakalım karşı taraf da öyle mi düşünüyor. kriter sadece kendi düşüncelerimiz olamaz sonuçta. belki de pintidir ki bu da çok olumsuz. iki kuruşun hesabını yapan adam fıtık eder:sinirli:

Başka zamanlarda alıyor mu hediye? Durup duruken mesela? Belki de sadece özel günlerde hediye almayı anlamsız buluyordur. Zoraki geliyordur. Şimdiye kadar hiç almadiysa kötü tabi. İnsanın içinden hiç değilse bir kere gelir hediye almak.

3 yıl olmuş ve belli bir samimiyetiniz var artık. ben olsam açıkça söylerim, hiçbir doğumgunumde hediye almadın çok kırılıyorum diye. neden kendi içime atayım ki düşünüp de. direk söylerim, ha yine mi almadı. o zaman ayrılırım. gelemem o kadar odunluğa.

içinde yoksa almaz ,hediyeyi al dedikten sonrada anlamı kalmaz ..neyapayım öyle zorlama hediyeyi,almıyorsa bilmiyorum önemsemiyor gibime geliyor sanki

Bence direk söyle çünkü erkekler dolaylı anlatımdan anlamazlar

"Doğumgünüm yaklaşıyor,bu sefer bir hediye alırsın herhalde ? " diyebilirsin.:spor:

Belki benim gibi o da 'belirli günlerde' hediye almayı çok anlamsız, zoraki ve ticari buluyordur.
Allahtan eşim de benim gibi ne o benden bekler, ne ben ondan. Sadece içimizden geldiği zaman alırız.
Keşke normalde alıyor olsaydı sorun yapmazdım fakat hediye alışkanlığı yok malesef bir kez ilk yıl doğum günümde hediye aldı
Başka zamanlarda alıyor mu hediye? Durup duruken mesela? Belki de sadece özel günlerde hediye almayı anlamsız buluyordur. Zoraki geliyordur. Şimdiye kadar hiç almadiysa kötü tabi. İnsanın içinden hiç değilse bir kere gelir hediye almak.
Malesef almıyor normalde alsa zaten sıkıntı yapmam hediye alışkanlığı yok hiç Çiçek almadım mesela 3 yıldır

Back
X