Çekiniyorum öyle söylerken acaba telefonla konuşurken direkt mi söylesem aşkım bana neden doğum günümde hediye almıyorsun diyedoğumgününüzde size alınan hediyelerden bahsedin.
o hediyelerin sizi çok mutlu ettiğini uzun uzun anlatın.
saf değilse anlar.
Olabilir aslında fotoğraf göndermekvalla ne desem bilemedim
size alınan hediyelerin fotoğrafını gönderin
belki dank eder eğer etmezse de artık böyle kabul edeceksiniz sizin için çok büyük bir dert değilse
Merhaba kızlar..
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz hiç bir konu da sıkıntı yok şükür fakat hediye almayan birisi düşüncesiz desem düşüncesiz değil, üzerime titrer herşeyimle ilgilenir, cimri desem cimri değil, maddiyat desem maddi durumu çok iyi..
Geçen yıl doğum günümde hiç hediye almadı çok üzüldüm fakat belli etmedim..(Bu arada farklı şehirlerdeyiz)
Ben ona hediye alıyorum( belki merak edersiniz)
Çok güzel sözlerle kutluyor fakat hediye yok. Maddi boyutu hiç önemli değil tek bir çiçek bile beni mutlu edebilir.
Doğum günüm yine yaklaşıyor bu defa hediye almazsa nasıl tepki vermeliyim sizce?
Çok utanıyorum bunu söylemeye bana hediye almıyorsun demek ne kadar doğru bilmiyorum..
Keşke normalde alıyor olsaydı sorun yapmazdım fakat hediye alışkanlığı yok malesef bir kez ilk yıl doğum günümde hediye aldıBelki benim gibi o da 'belirli günlerde' hediye almayı çok anlamsız, zoraki ve ticari buluyordur.
Allahtan eşim de benim gibi ne o benden bekler, ne ben ondan. Sadece içimizden geldiği zaman alırız.
Malesef almıyor normalde alsa zaten sıkıntı yapmam hediye alışkanlığı yok hiç Çiçek almadım mesela 3 yıldırBaşka zamanlarda alıyor mu hediye? Durup duruken mesela? Belki de sadece özel günlerde hediye almayı anlamsız buluyordur. Zoraki geliyordur. Şimdiye kadar hiç almadiysa kötü tabi. İnsanın içinden hiç değilse bir kere gelir hediye almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?