Dogum gunu

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Hanimlar merhaba,
Hemen olaya giriyorum. Esimin universiteden berigelen bir arkadas grubu var. 5 6 kisi kiz-erkek. Bend eonlari arkadasim olarak kabul ediyorum. Hepte soylerler sen esinden de haric bizim arkadasimizsin cok seviyoruz seni vs vs diye. Ne zaman cagirsalar hep kosa kosa gittik 3 senedir her bir dogum gunlerinde yaklasik 2 saatlik yolu gidiyoruz. Ne zaman bulusalim deseler kirmamak icin gidiyoruz. Alkollu ortamlardan cok hoslanmama ragmen yine de plan yapmislarsa bozmamaya calisip uyuyoruz. 2 hafta once dogum gunumdu. Dogum gunumu unuttular. Aramadilar dahi. Esime 10 gundur bir tarih ver biz sizin o tarafa gelelim telafi edelim diyolarmis. Ki biz sitem ettikten sonra boyle soylemisler. Sorun su ki kendilerine gore tarih ayarlamaya calisiyolar. Zaten haftaya esimin dogum gunu artik ona gelirler diyoeum. Sinirim bozuldu agladim bile yani. Biz insanlara karsi bu kadar ince ve ozveriliyken insanlar nedne bu kadar bencil ve dusuncesiz..... Sizce sakince gelin mi diyelim haftaya esimin dogum gunu var ona mi gelin diyelim hani trip atmak acisindan?

Kızmayın ama bana gereksiz geldi bu kadar milletin doğum günüyle filan uğraşmak. Ben olsam gitmem açıkçası. Onlar da hakikaten ayıp etmişler ama yapacak bişey yok. Zaten eşinizin doğum günü yaklaşmış, aynı anda kutlarlar işte. Tekrar tekrar kutlama yapmaya gerek kalmaz.

Bende oyle dusunuyorum. Kafalarina gore gun ayarlamak istiyolar ama ben o tarihte musait degilim ise gidiyorum. Hadi birkac saat idare ettim desem bile o kadar gelmeyip gelmeyipte simdi gelince vicdan rahatlatacaklar. Bunu onlara vermek istemiyorum. Belki sacma bi konu ama cok icerledim.

Bir eylem bir iş yaparken kimse için yapmayın kendiniz için yapın
Garanti veriyorum üzülmezsiniz

İyide onların doğum günlerine siz davet edilmeden, kendiniz düşünüp mü gittiniz yoksa davetli bir şekilde mi? Sonuçta sizde onları çağırsaydınız belki gelirlerdi. Bazen en yakınlarımızın bile doğum günlerini unutabiliyoruz.

sakince gelin diyin trip de azzıcık atın...tabi ark. bozulmasın.

Bence rahat batmiş size millet eşinin doğum gününü zor hatirliyor kaldi ki didisinin didisininkini kutlamadi diye trip atacaksiniz..

Davet edilmedim. Planlayan hep ben oldum. Ailevi olarak zor bir yil geciriyorum. Onca sene hic bu dusuncelere girmemistim. Ama bu sene bakiyorum ki ben hepsininkinde kostururken supriz yapmaya ugrasirken onlarin bu seneki tavri beni kirdi. Uzuldum. Fikir danismak istedim hanimlar...

Belkide sizin sürpriz yapma aktivitelerinizden sıkıldılar, söyleyemedikleri için de böyle bir şey yaptılar. Seni de ayrı seviyoruz lafına da hemen inanmayın laf olsun diye denmiş de olabilir. Biri hatırlamasa diğeri hatırlardı yani. Boşverin sizde artık mesafenizi koyun.

Beklenti insanı yoran bir şey. Ama değer verip, çaba gösterince insan değer görmek istiyor elbette. Bence eşinizin doğum günü için gelsinler artık. Orada görüşürsünüz. Davranışları samimi gelirse tekrar düşünürsünüz belki, yok hala kırgınlığınızı atamazsanız da arkadaşlığınızı gözden geçirirsiniz. Uzak durursunuz gerekirse. İnsanlar böyle ama ne yazık ki. Genelde bencil yaratıklarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…