Hanimlar merhaba,
Hemen olaya giriyorum. Esimin universiteden berigelen bir arkadas grubu var. 5 6 kisi kiz-erkek. Bend eonlari arkadasim olarak kabul ediyorum. Hepte soylerler sen esinden de haric bizim arkadasimizsin cok seviyoruz seni vs vs diye. Ne zaman cagirsalar hep kosa kosa gittik 3 senedir her bir dogum gunlerinde yaklasik 2 saatlik yolu gidiyoruz. Ne zaman bulusalim deseler kirmamak icin gidiyoruz. Alkollu ortamlardan cok hoslanmama ragmen yine de plan yapmislarsa bozmamaya calisip uyuyoruz. 2 hafta once dogum gunumdu. Dogum gunumu unuttular. Aramadilar dahi. Esime 10 gundur bir tarih ver biz sizin o tarafa gelelim telafi edelim diyolarmis. Ki biz sitem ettikten sonra boyle soylemisler. Sorun su ki kendilerine gore tarih ayarlamaya calisiyolar. Zaten haftaya esimin dogum gunu artik ona gelirler diyoeum. Sinirim bozuldu agladim bile yani. Biz insanlara karsi bu kadar ince ve ozveriliyken insanlar nedne bu kadar bencil ve dusuncesiz..... Sizce sakince gelin mi diyelim haftaya esimin dogum gunu var ona mi gelin diyelim hani trip atmak acisindan?