Kendimi gördüm resmen beni de aramadılar ama yaş farkı işte ben çok mutlu oldum. Biri unutmuş diğeri hastaymış neyse inanın belli bir yaştan sonra iyi ki aramamislar diyeceksiniz üzülmeyin sevinin bence. Ablan olarak tavsiyem önüne bak okula gidiyorsan okula sarıl eğitimini bırakma geleceğini kuracağın adamı iyi seç ve en önemlisi sakın onlar gibi olma benim en biyuk kabusum Du onlar gibi biri olmak yada babam gibi birini seçmek aman aman saygıda kusur etme ama hayattından uzak tut onları.Merhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
Hepinize çok Teşekkür ederim canım kadınlar bu kadar güzel yorumlar geleceğini düşünmemiştim. Hepiniz o güzel kalbinden öpüyorum hepiniz iyi ki varsınız. Umarım kalbiniz gibi güzel geçer yıllarınız![]()
Sen çok değerlisin onların seni aramamasi ile sen değerini değil onlar seni kaybetti. O güzel gözlerinden sil yaşları bak önünde harika bir gelecek var.