Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sevgilime sürpriz yapmak istiyorum. 26 temmuz da doğum günü. Ama daha ne hediye alacağım, nasıl bir ortam ayarlamalıyım fikrim yok. Puf... Yardım eder misiniz?
valla benimkinin de az kaldı ben de düşünüom ama ne yapsam karar veremiyorum
yemeğe mi götürsem evde mi süpriz hazırlasam
ahh ah ama seneye inşallah para da kazanınca değişik fikirlerim olur :)
bende yardım isityorum, aklımda bir kaç şey var aslında ama karar veremiyorum, mesela çocuklara aldığımız ve küçükken alındığında çok sevindiğimiz bisiklet olabilir :) yada , yadaaa , yaddaaaa aklıma bişi gelmiyor, çünkü alınabilecek şeyleri sanırım aldım bugüne kadar ama bulamıyorum, yardım istiyorum...
kızlar benim eşiminde eylülde ama şimdiden planı yaptım ben..urla tarafında ahşap evler war yüzme havuzlu güzel bi yer gidip orayı ayarlıcam ..odanın heryerini gül yaprakları ve mumlarla süslücem küveti lavaboları doldurup içinee gül yaprakları atıcam..odaya 10 adet uçan balonlardan koyucam içlerinede not ve konfeti koymak istiyorum..tek tek patlatıp içinde kii notları okusun ..bide slayt bi wideo hazırlamak istiyorum..önceden gidip bütün hazırlıkları yapıcam.mangallık bişiyler bi ufak rakı ...veee sonn olarakkk çok istediği bi araba varr 1 günlük onu kiralıcam..inş güzel olucak .. (sizde bişiyler çıkarabilirsiniz kendinizee inş)