dogum günü

bernacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
101
0
46
İzmir
mrb arkadaşlar erkek arkadaşımla bi hafta önce ayrıldık.telefonda konusuyorduk artık yapamadıgımızı anlaşmadıgımız söyledi dersleri cok agırmış kendine vakit ayıramıyomuş bana nasıl vakit ayırsınmış yorulmuş sıkılmış sorunları varmış bahaneler bahaneler.ertesi gun msj atmıştım son kez konuşmak istiyorumoraya geliyorum dıye uyuyodu uyanınca beni aradı gelme istemıyorum dıye bagırdı en son senı ıstemıyorum dedi :'( o an canımdan can gitti resmen.onu dediginden sonra ne bı msj attım ne aradım aynı şekilde oda.pazartesi günü dogum gunu sizce bi msj atmalımıyım dogum gunun kutlu olsun diye.

telefonda konuşurken seviyorum ama anlaşamıyoruz demişti son zamanlarda sık tartışır olmuştuk.onu çok özlüyorum

telefonda konuşurken seviyorum ama anlaşamıyoruz demişti son zamanlarda sık tartışır olmuştuk.onu çok özlüyorum

naptın cnm attın mı msj merak ettım.bızde sevgılımle ayrıldık ama okadar kotu soz etmedık onnda dogum gunu yaklasıo atıp atmamaya karar veremedm ondn soayım dedm cnm bı.ne oldu tepkısı attısan cnm

naptın cnm attın mı msj merak ettım.bızde sevgılımle ayrıldık ama okadar kotu soz etmedık onnda dogum gunu yaklasıo atıp atmamaya karar veremedm ondn soayım dedm cnm bı.ne oldu tepkısı attısan cnm

ben dayanamadım dogum gununden 3gun önce msj attım sadece nasılsın yazdım ve cevap vermedi tabiki.dogum gunundede msj atmadım tabi..çok pişmanım o msjı attıgıma bıranda attım

ben dayanamadım dogum gununden 3gun önce msj attım sadece nasılsın yazdım ve cevap vermedi tabiki.dogum gunundede msj atmadım tabi..çok pişmanım o msjı attıgıma bıranda attım

hadı ya cnm keske 3 gun daha beklesedın ama ınsan bazen cok ozluyo dayanamıo bı anda hata yapıo sora pısman oluyo.benmde az kaldı bakalım gun sayıorum bende bı umut olur belkı baısmamızda dıye

Back
X