Doğum Günü:(

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere açtık:) Arkadaşımın sevgilisinin doğum günü 10 gün sonra. Unutmuş ve ne yapacağına karar veremedi. Orinal bişey olsun istiyor. Malum bir siteden kupa bardağının sıcak su konduğunda üzerinde yazmak istediğiniz isim ve mesaj çıkan bir şy gördük beğendik fakat kapıda ödeme seçeneği yoktu. Netten bu ve ya buna benzer hoşbir şey varmıdır. Yada ne yapıabilir ne alınabilir? Fikirlerinizi bekliyoruz Lütfen yardımcı olun kızlar..
Şimdiden hepinize tşekkür ederiz..

Fotoğrafçılarda yapılan bir şey o ,resim koyabiliyolar ama yazı ve mesaj da yazılabilir heralde , çarşıya çıkın ,tişörte isim basan yerler bu işlemi de yaparlar..

ekleme yapıyorum.. bir de benim en yakın arkadaşımda, bizim hem renkli fotoğrafımız vardı hem de siyah beyaz nostaljik,öyle de çok hoş oluyor, şık bir hediye bence

kupayı netten almanıza gerek yok bunu hediye eşya satan yerler de yapıyorlar ama küçük bir şehirde yaşıyorsanız o zaman netten söylemek gerekki buna da güven olmuyor kupa kırık gelebilir son dk da sinir bozucu olur :S ben alışveriş sitesinden şarkı söyleyen iskelet kumbara almıştım erkek arkadaşıma değişik bir hediye ve çok beğenmişti..

Back
X