Merhabalar.. ben ailemin tek çocuğuyum ailemle sıkıntılarımız yok normal bir ailem var onları çok seviyorum ama gelgelelim bir derdim var.. uzun yıllardir süren bı iliskim var sevgilimi çok seviyorum sorunsuz bı ilismimiz var. anliycaginiz öyle sorunlu bı hayatım yok aslinda çok şükür ama işte her insanın olduğu gibi benimde var derdim.. ailem sevgilimi bir türlü kabullenmek istemiyor.. onu tanımak için hiç fırsat vermediler ama annem karsilasmak dahi istemediğini söylüyor ailesini sevmediğini ailesinin koyde yaşadığını ve lise mezunu olusunu bahane ediyo (ben üniversite ) ve bunu bana surekli söylüyo kesinlikle olmaz onunla benim karşıma çıkma vs. Seyler. Biraz önce de aynı şeyi yaptı birak artık ailemize yakışmıyolar..(aynı köylü annem ve sevgilimin ailesi)
Aynı durumu yaşamis olanlar varsa veya annemi ikna etmem için bana fikir üretebilecek birisi varsa lütfen yardım etsin kendimi çok caresiz hissedyorum. En büyük destekçim sevgilim ama onada surekli aynı konularla uzmek istemiyorum artık. Şimdiden cok teşekkür ederim
Aynı durumu yaşamis olanlar varsa veya annemi ikna etmem için bana fikir üretebilecek birisi varsa lütfen yardım etsin kendimi çok caresiz hissedyorum. En büyük destekçim sevgilim ama onada surekli aynı konularla uzmek istemiyorum artık. Şimdiden cok teşekkür ederim