Doğum günümde ben ağlıyorum

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
Merhabalar.. ben ailemin tek çocuğuyum ailemle sıkıntılarımız yok normal bir ailem var onları çok seviyorum ama gelgelelim bir derdim var.. uzun yıllardir süren bı iliskim var sevgilimi çok seviyorum sorunsuz bı ilismimiz var. anliycaginiz öyle sorunlu bı hayatım yok aslinda çok şükür ama işte her insanın olduğu gibi benimde var derdim.. ailem sevgilimi bir türlü kabullenmek istemiyor.. onu tanımak için hiç fırsat vermediler ama annem karsilasmak dahi istemediğini söylüyor ailesini sevmediğini ailesinin koyde yaşadığını ve lise mezunu olusunu bahane ediyo (ben üniversite ) ve bunu bana surekli söylüyo kesinlikle olmaz onunla benim karşıma çıkma vs. Seyler. Biraz önce de aynı şeyi yaptı birak artık ailemize yakışmıyolar..(aynı köylü annem ve sevgilimin ailesi)
Aynı durumu yaşamis olanlar varsa veya annemi ikna etmem için bana fikir üretebilecek birisi varsa lütfen yardım etsin kendimi çok caresiz hissedyorum. En büyük destekçim sevgilim ama onada surekli aynı konularla uzmek istemiyorum artık. Şimdiden cok teşekkür ederim

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.

Zamanla aileniz sever inşallah, ama annelerin de bir bildiği olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:

anneniz sevgilinizin ailesini neden sevmiyor acaba? haklı sebepleri de olabilir. kızının mutsuz bir evlilik yapmasından korkuyor da olabilir. sevgiliniz lise mezunu olabilir ama anneniz sevgilinizde sorumluluk alacak bir ışık mı göremiyor acaba? açık öğretim vs falan neden okumuyor mesela. çalışıyor mu sevgiliniz. ailenizle tanışabilmesi için bunlar da önemli kriterler.

Aileniz kraliyet soyundan filan mi geliyor? Ne demek köylü diye küçük görmek ya.. Şu ülkede 50 yıl geriye git köylü olmayan kim Allah aşkına? Okul için de istiyorsa kazanır, okur sevgiliniz. Tembel, işi, gücü yoksa bilemem. Öyle insandan kimseye hayır gelmez. Her şey diploma ile olmuyor. Siz davranışlarını ölçüp tartın. Annenize de karakterini, çalışkanlığını savunabilirsiniz. Diğer konu çok çirkin.

Sevgilim özel bı şirkette çalışıyo. Ailesini kendine yakistirmadigini kimsenin onları sevmediği gibi sebepler sunuyor bana onun haricinde haklı olabilecek sebepler söylemiyor

olumsuzbir durum yoksa anneniz neden yakıştırmıyo anlayamadım aynı köyden değiller mi? bu olumlu bir durum bile sayılabilir.

olumsuzbir durum yoksa anneniz neden yakıştırmıyo anlayamadım aynı köyden değiller mi? bu olumlu bir durum bile sayılabilir.
Annem daha iyi konumda biriyle olmamı istiyor ailesinin daha iyi olmasini istiyo ve o öyle istiyo diye benimde öyle yaomam için bana baski yapiyo çok yoruldum artık aklimdan her şey geçiyo

Ailenize yakışmama sebepleri neymiş acaba bence siz üniversite mezunu oldugunuz için anneniz çocuğu istemiyor bence önemli olan insanın kendini geliştirmesi ne mezunlar var ama insan olamamış seviyorsanız ve gerçekten doğru bir kişi olduğuna inaniyorsaniz aşktan gözünüz kör olmadıysa ailenizi ikna edin eşimin ailesi de beni istememişti eşim ikna etti evlendik şimdi bana dua ede ede bitiremiyorlar kendi kızlarından çok dua ediyorlar

Ailenize yakışmama sebepleri neymiş acaba bence siz üniversite mezunu oldugunuz için anneniz çocuğu istemiyor bence önemli olan insanın kendini geliştirmesi ne mezunlar var ama insan olamamış seviyorsanız ve gerçekten doğru bir kişi olduğuna inaniyorsaniz aşktan gözünüz kör olmadıysa ailenizi ikna edin eşimin ailesi de beni istememişti eşim ikna etti evlendik şimdi bana dua ede ede bitiremiyorlar kendi kızlarından çok dua ediyorlar
Annem istemediği için arkamda duran kimse yok bu beni çok yıpratıyo sevgilim destekcim tabi ama kendi kanımdan birinin arkamda durmayisi beni çok öfkelendiriyo herkese her şeye karşı içimde kin büyütmeye başladım anneme dahi.. onu çok seviyorum ama beni bu kadar uzup yıpratmasi çok zoruma gidiyor

Merhabalar.. ben ailemin tek çocuğuyum ailemle sıkıntılarımız yok normal bir ailem var onları çok seviyorum ama gelgelelim bir derdim var.. uzun yıllardir süren bı iliskim var sevgilimi çok seviyorum sorunsuz bı ilismimiz var. anliycaginiz öyle sorunlu bı hayatım yok aslinda çok şükür ama işte her insanın olduğu gibi benimde var derdim.. ailem sevgilimi bir türlü kabullenmek istemiyor.. onu tanımak için hiç fırsat vermediler ama annem karsilasmak dahi istemediğini söylüyor ailesini sevmediğini ailesinin koyde yaşadığını ve lise mezunu olusunu bahane ediyo (ben üniversite ) ve bunu bana surekli söylüyo kesinlikle olmaz onunla benim karşıma çıkma vs. Seyler. Biraz önce de aynı şeyi yaptı birak artık ailemize yakışmıyolar..(aynı köylü annem ve sevgilimin ailesi)
Aynı durumu yaşamis olanlar varsa veya annemi ikna etmem için bana fikir üretebilecek birisi varsa lütfen yardım etsin kendimi çok caresiz hissedyorum. En büyük destekçim sevgilim ama onada surekli aynı konularla uzmek istemiyorum artık. Şimdiden cok teşekkür ederim
Gercekten iyi bi aile olsa yok demezdi diye dusunuyorum tek sebep denk olmama degildr bence

Annem istemediği için arkamda duran kimse yok bu beni çok yıpratıyo sevgilim destekcim tabi ama kendi kanımdan birinin arkamda durmayisi beni çok öfkelendiriyo herkese her şeye karşı içimde kin büyütmeye başladım anneme dahi.. onu çok seviyorum ama beni bu kadar uzup yıpratmasi çok zoruma gidiyor
Aile efradından kimsenin yanında olmaması karşı tarafta ciddi anlamda ailenize yakışmayan bir durum varsa dikkate almalısınız belki aşktan görmüyor da olabilirsiniz

Aileler hep daha iyisi olsun ister ama hiç bi zamanda istedikleri mükemmel gelin damadı bulamayız :)
Sırf eğitim söz konusuysa sevgilinle konuş acıkögretime gitsin ve ailesi köylü olabilir ne olmus ailesiyle yaşamayacaksan annende özel günler hariç biraraya gelmeyecektir ona bunu hatırlat

Mutlu yıllar canım benim. Aslında aileler kültürel anlamda uymadığı zaman sıkıntısını yaşıyor çiftler. Bence sadece gençlerin birbirini sevmesi yetmiyor çünkü bir süre sonra o aşk bitiyor. Dikkat ettiysen bdv de hep bi kv kp sorunları. Bence iyi düşün iyi seç

Mutlu yıllar canım benim. Aslında aileler kültürel anlamda uymadığı zaman sıkıntısını yaşıyor çiftler. Bence sadece gençlerin birbirini sevmesi yetmiyor çünkü bir süre sonra o aşk bitiyor. Dikkat ettiysen bdv de hep bi kv kp sorunları. Bence iyi düşün iyi seç
Teşekkür ederim canım. Aileler arasında kukturek anlamda öyle fazla bı fark oldugunu dusunmuyirum annemde köyde büyümüş bı insan sonuçta sadece annem kendisinden fazlasını istiyor ama ben sevgilimi seviyorum ondan eminim benim tek sorunum annemi nasıl ikna edebilirim

Back
X