Doğum günümde bile kavga ettik :(

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
eşimle ara ara kavga ederiz ama bu kavga olmamalıydı benm doğum günmdü özenmiştim çünkü evli olarak ilk kutlayacağmız doğum günm kavgala sonuçlandı eşime benm bu gün doğum günn bak süpriz yapacakmısn dedim oda şakalaşıyor dye düşündüm ne gerek var böle şeylere dedi sevgiler günü evlik yıldönümü falan filan gerek yok böyle sen varsın ya dedi bende şakalaşıyor dye düşündüm çünkü evlenmeden önce bana hediye alırdı o yüzden beklenti içrisndeydim ama hayal kırıklığına uğradım.işten geldiğimde süpriz yapar dye düşünüyordum hiçte düşündüğüm gbi olmadı işten geldim bana küçüçük hediye bile almamış inanamadım eşimi tanıyamaz oldum arkadaşlar düğünlerimiz var yakın akrabalarımızn eşime beğendğim elbiseyi aldırdım doğum günmde de düğün için aldığı elbiseyi bana sana elbise aldım yetmezmi demezmi çıldırdım ne yapacağım bilmiyorum kavgalıyız lütfen bana bir akıl verin şimdi ben ne yapmalıyım doğum günümde yaptıklarını hiç unutmayacağım ve onu affetmeyeceğm çok öfkeliyim çok üzüldüm :(

Erkekler özel günlere önem vermiyor ne yazıkki zamanla alışacaksın ve bu günüde unutacaksın emin ol.Bence evlilik yıldönümü ve doğum günleri önemlidir kalanları (sevgililer günü vs.) bende pek umursamıyorum artık.Birde evliliğinizdeki ilk doğum günün olduğu için beklentiye girmişsin ama erkekler genelde odun öğreneceksin ve üstelemeyeceksin yada onu yontmaya çabalayacaksın

bende böyle bir duruma çok takardım sanırım. fazla sinir bozucu. ama öncesinde düşünceliyken böyle şeylere dikkat ederken sonrasında neden böyle oldu diye düşünürdüm. maddi problem mi hediye seçmekte zorlanıp kolaya kaçmak mı yoksa ona yaptığım bir şeyin cezası mı bi çok neden olabilir. tepki mutlaka gösterir konuşmazdım sanırım. misilleme de yaparım mutlaka

bir yerde bır yorum okumustum (kk'da)
sıze cuk oturur

büyümeden evlenmeyin lütfen :51:

Son düzenleme:
olan olmuş artık ne yazıkki..
sende ona yapma ödeşirsiniz böylece..

doğumgünleri ve evlilik yıldönümü bence özel olarak hatırlanıp kutlanmalı.yok tanışma yıldönümü yok nişanlanma, sevgililer günü falan bunları bende sevmiyorum kutlamayı ..
evlilikte romantizminde korunmalı diye okumuştum bir yerlerde. bu sene böyle olmuş üzülme artık. affedemeyecek bişey yok. eşinle bu özel günleri es geçmek istemediğini konuş. bir süre sonra zaten alışır oda.

bir yerde bır yorum okumustum (kk'da)
sıze cuk oturur

büyümeden evlenmeyin lütfen :51:

bu çok iyiymiş bayıldım :) bencede büyümeden evlenmeyin ben takmam bana hediye almış almamış yada eşim ona hediye almışım almamışım... çok istediğim birşey olursa tutar kolundan götürürüm alır geri döneriz. biz biraz rahatmıyız neyiz ailece anlamadım gitti....

hediye beklentısını anlayabılırımde onu hıc affetmıcem bunu hıc unutmayacagım demıs
Allah ona o zaman bu yasadıgından buyuk acılar sınavlar vermesın
cocukca bu sozler cunku.

hediye beklentısını anlayabılırımde onu hıc affetmıcem bunu hıc unutmayacagım demıs
cocukca bu sozler cunku.

yapı meselesi bu çocuklukla pek alakalı değil bazı şeyler insanların içinden çıkmaz insanların değer verdiği şeyler değişir. mesela benim alttan alacağım bir konu başkasını sinir küpüne çevirebilir. çok şükür benim evliliğimde böyle bir sıkıntı yok kaldı ki benim eşim ilk el ele tutuştuğumuz günden annemle tanıştığı ilk güne kadar her şeyi hatırlar. kutlar, hediye alır mı hayır. ama doğum günü ve evlilik günü özeldir. beni bırak doğum günümde annemi bile kutlar sağolsun :) hediye almasın zaten farklı şekilde kutlanması daha hoş mesela onun doğumgününde 2 günlük tatil ayarlamıştım ben. ikimizde o güne sıkıştırılmış alınması mecburmuş gibi hediyeden uzağız. mesele hediye olmamalı ama neden kutlamadık sorusuna da önceden hediye aldım ya diye de cevap vermemeliydi. alıması gereken bir şeyi hemen hediye kılıfına sokuveriyor erkekler. anneler gününde mikser alınması gibi.

cocukca bu sozler cunku.

O gün yaşadıklarımın bilemezsiniz eşim bana yemeğe gderiz dedi sonra ne gerek var dedi hediyeler gerk yok falan filan eveledi geveledi onu hiç affetmiyeceğm dedim çünkü bu brikimdi ben hiç ondan böyle şeyler beklemiyordum şaşırdım hemde çookk şaşırdım işin hediyesinde değilim evdede geçirebilirz ama bana soğuk davrandı alay eder gbi konuşmaları vardı işte bu yüzden

O gün yaşadıklarımın bilemezsiniz eşim bana yemeğe gderiz dedi sonra ne gerek var dedi hediyeler gerk yok falan filan eveledi geveledi onu hiç affetmiyeceğm dedim çünkü bu brikimdi ben hiç ondan böyle şeyler beklemiyordum şaşırdım hemde çookk şaşırdım işin hediyesinde değilim evdede geçirebilirz ama bana soğuk davrandı alay eder gbi konuşmaları vardı işte bu yüzden

ne kadar süredir evlisiniz, daha doğrusu ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

Sen de alışırsın. Burda senin gibi bir sürü kadın var evlediği adamın flört ettiği adamla aynı olmadığını gören. Biz de ilk evlilik yıldönümümüzde karate filmine gitmiştik, düşün yani. o masallarda oluyor kurbağayı öpünce prense dönüşmesi. Gerçek hayatta prensle evleniyorsun, öpünce kurbağaya dönüşüyorlar.

1 sene çıktık sonra 6 ay nişanlı kaldık ve 1 seneden beride evliyiz

yani en az 1 kere evlilik öncesinde doğumgününü kutladınız.
o zaman da böyle bi sorun yaşamadıysanız durum sadece bu yıla has.
bence akşam mutlaka al karşına konuş bana hediye alıp almamana takılmadım evet ufak bişeyle de olsa gönlümü hoş etmeni tercih ederdim. ama asıl mesele bu konuda bana takındığın tavır. ben önem veriyorum ve bugüne özel birşeyler yapalım istiyorum bizim evliliğimizde de böyle şeyler sorun olsun istemiyorum demelisin tavrı yine aynı olursa o zaman düşünürsün çok da sıkma canını sen de onunkini hatırlamazsın olur gider.

Canım Çok haklısın bende senin yerinde olsam tartışırdım :( Ama ne yazıkki erkekleri böyle kabul etmek gerekiyor :( Benim nişanlımda pek umursamaz illa ona hatırlatıyorum önceden :26:

walla yapacak bişey yok
aynısından bende de var bi tane
tek bir çöp bile almadı kavga ettim ertesi gün bi gömlek almış geldi

napabiliyoruz hiç bişey

Ben artık özel günlerde lafını bile etmemeye karar verdim, içinde olacak bir insanın. Eşime zorla söyleye söyleye bişeyler aldırıyordum özel günlerde ama artık istemiyorum hiç birşey. Zorla yaptırınca hiç bir anlamı kalmıyor. Kabullendim artık bir odunla evli olduğumu.

Valla ben bir sey beklememeyi ögrendim..ilk senelerde sedece dogum günlerimde alirdi...bende ona alirdim...baktim artik almiyor...bende otomatikman kestim...o kutlamiyormu bende kutlamiyorum...hediye almiyor mu bende almiyorum..zaten kensiside almadi icin benim de almami pek istemiyor...

ikinci evlilik yıl dönümümüzdü galiba bak onu bile hatırlamıyorum ama bir özenmişim bir masa yapmışım.mumlar şarap falan.eşim hiç yapmadığı şeyi yaptı sanki hazırlıkları görmemiş gibi geldi aceleyle yemek hazır mı dedi, güldüm hazır dedim.gitti masaya oturdu alelacele yedi-sanki mumu şarabı falan görmüyo-ben daha masadayım dumur oldum kalktı canm ben 5 dakkaya gelirim,rusyadan arkadaşım gelmiş onu evine bırakıp hemen gelcem.en fazla 5 dakka bi çay falan içeriz dedi.
hayatım evlilik yıl dönümümüz farkında değilmisin diye sakince söylendim.tamam canım 12den önce evde olurum kaçırmam kutlamaları diye de espri yapmaz mı.arkasından kapıyı güüüm diye kapattım.masayı al aşağı ettim nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam.çocuk odasına kiltledim kendimi uyumuş kalmışım.geldi açmadım kapıyı söylene söylene topladı döktüklerimi yattı.3-5 gün hiç konuşmadım.onla masaya oturmadım.aynı odada kalmadım.
odur budur unutmaz:) ha hediye almaz ama mutlaka 12ye kurar saatini uyandırıp tebrik eder,eserse bi yemeğe götürür-ki genelde gitmek istemem-
zavallım her yıl çırpınır bana unutturmak için o hatasını bende hiç unutamam.lafını da yapmam ama içim burkulur.tövbeliyim sürpriz yapmaya şimdi.

ne de olsa erkek,beklentilerini aşağıda tutacaksın.

Back
X