Doğum günümde dönen kişiye nasıl davranayım? Akıl verin lütfen:(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
32
Twitter üzerinden tanıştığım ve kendime çok yakın bulduğum biri oldu.Benim gibi aldatılmış,acı çekmiş biriydi.Konuştuk, o samimi davranmaya başladı ve sonrasında bende ondan etkilendim epey. Aşık olmadım asla ama bir şansımız olsun istemiştim. İlk başlarda o da ılımlıydı ama sonradan benden uzaklaşmaya başladı. Kötü sözler söylediği de oldu. Çok kıracak, incitecek davranışlarda bulundu. İki hafta kadar önce engellemişti. Çok üzülmeme rağmen yokluğuna da alışmıştım. Gece hiç beklemediğim anda mesaj attı. İlk kutlayan olmak için yarım saat önceden mesaj atmıştı. Çok duygusal bir konuşma yaptı. Sana beni affet demeye yüzüm yok dedi. Çok üzgündü.Benimle konuştuğu dönemde bir başkasıyla ilişkisi olduğunu söyledi. Sevgilisi de terketmiş kendiliğinden. Ben çok iğrenç bir insanım biliyorum.Sen çok iyi bir insansın ve seni hiç hak etmedim Dedi.Mutlu olduğunu görmeyi çok isterdim bir kere bile olsa dedi.Yazdıkları çok içime dokundu. Hiç bu kadar duygusal görmemiştm bir erkeği. Çok kötü şeyler yaşadığım için demek beni kandırdın defol git de diyemedim. Bu yaşadıklarımdan sonra çok koymadı.Üzüldüm ama yıkmadı yani.Sizce ne yapmalıyım? Kırgınlıklarıma rağmen geri adım atmalı mıyım yoksa kırgınlıklarımı da ardıma katıp hayatından çıkmalı mıyım?

Twitter üzerinden tanıştığım ve kendime çok yakın bulduğum biri oldu.Benim gibi aldatılmış,acı çekmiş biriydi.Konuştuk, o samimi davranmaya başladı ve sonrasında bende ondan etkilendim epey. Aşık olmadım asla ama bir şansımız olsun istemiştim. İlk başlarda o da ılımlıydı ama sonradan benden uzaklaşmaya başladı. Kötü sözler söylediği de oldu. Çok kıracak, incitecek davranışlarda bulundu. İki hafta kadar önce engellemişti. Çok üzülmeme rağmen yokluğuna da alışmıştım. Gece hiç beklemediğim anda mesaj attı. İlk kutlayan olmak için yarım saat önceden mesaj atmıştı. Çok duygusal bir konuşma yaptı. Sana beni affet demeye yüzüm yok dedi. Çok üzgündü.Benimle konuştuğu dönemde bir başkasıyla ilişkisi olduğunu söyledi. Sevgilisi de terketmiş kendiliğinden. Ben çok iğrenç bir insanım biliyorum.Sen çok iyi bir insansın ve seni hiç hak etmedim Dedi.Mutlu olduğunu görmeyi çok isterdim bir kere bile olsa dedi.Yazdıkları çok içime dokundu. Hiç bu kadar duygusal görmemiştm bir erkeği. Çok kötü şeyler yaşadığım için demek beni kandırdın defol git de diyemedim. Bu yaşadıklarımdan sonra çok koymadı.Üzüldüm ama yıkmadı yani.Sizce ne yapmalıyım? Kırgınlıklarıma rağmen geri adım atmalı mıyım yoksa kırgınlıklarımı da ardıma katıp hayatından çıkmalı mıyım?

Hayatına girmemişsiniz ki çıkasınız.

Hiç yüzyüze görüştünüz mü?

Birlikte olduğu biri varken sizinle ilgilenen bir adam sizinle birlikte olursa eğer başkalarıyla da ilgilenir. Düz mantık.

Hiç gerçek hayatta görüştünüz mü? Gerçekten tanıdığın (artık ne kadar olabilirse) insan olduğundan emin misin? Birde sevgilisini sanal ortamda bir kadınla konuşarak aldatmış o kadında sensin yanlış anlamadıysam. Bu insana güvenecek misin?

Acaba ben yaslaniyor muyum(28) neden bu kadar olgunlastim yillar oncede boyle miydim
Arakadasim internette tanistigin birine guvenmek bu kadar kolay mi
Sana ihanet etmis affetmeye ne gerek var
Kiz onu birakti diye sana mesaj atmis dogum gununde super bir bahane olmus
Herkesten once atmak icin degilde muhtemelen uykusu geldigi icin yarim saat once atmistir
Ne gerek var baska adam mi kalmadi birak gitsin

Acaba ben yaslaniyor muyum(28) neden bu kadar olgunlastim yillar oncede boyle miydim
Herkesten once atmak icin degilde muhtemelen uykusu geldigi icin yarim saat once atmistir
Sabaha kadar konuştu doğrusu

Hiç gerçek hayatta görüştünüz mü? Gerçekten tanıdığın (artık ne kadar olabilirse) insan olduğundan emin misin? Birde sevgilisini sanal ortamda bir kadınla konuşarak aldatmış o kadında sensin yanlış anlamadıysam. Bu insana güvenecek misin?

Belki sevgilisi terketmeseydi kutlamayacaktı bile.Bilmiyorum kafam durdu doğrusu

yaa tanışmamışssın bile yüzyüze, herif diğeri ayrılınca sana geri dönmüş işte oyalanmak için, ne aşkı ne meşki birde inanıyorsunuz şu yalancılara yaa :işsiz:

E cevap alinca uykusu kacti tabi
Yok valla senin iyiligin icin diyorum muhtemelen senden buyugumdur sevmek boyle bisey degil birak seni gercekten seven bir insan icin kafani yor aklini yorduguna degmez

Sevgilisi terk edince boşluk ta kalmış ve seni aramış muhtemelen , hiç yüz verme şimdi sen onu engelle defolsun gitsin

Boşta kalmış can sıkıntısı ne yapsın. Kızlar yedekte beklediği sürece bu adamlar değişmez degismezzzz

Bugün de benim doğum günüm, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
Ve de ikinci şans vermek istiyor isen vermelisin, ama bence verme; sonuçta bir kere terk edenin tekrar yapma ihtimali daha yüksek. Hele aşık değilsen hiç şans verme.:110:

Kusura bakma da iki hafta ince hakaret eden engelleyen adam dogumgununde bir mesaj yazınca kopmuş gitmişsin. Emin ol erkek milleti öyle tonlarca mesaj yazar birsürü kadına. Eşim beni aldattiginda tlf nun da görmüştüm iki üç kadına Günaydın aşkım mesajı, sonra akşam aklımdasin mesajı vs vs adam bir msj yazıp otomatik yolluyormus:)) yani fazla önemseme o msj lari sonra uzulursun

yeşilçam filmi izlemiş gibiyim geçin buları biraz gerçekçi olun yok yazmış mış yok başka biri varmış yok pislikmiş vermeyin bulara pirimki biraz kaliteleri artsın

Back
X