- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
Twitter üzerinden tanıştığım ve kendime çok yakın bulduğum biri oldu.Benim gibi aldatılmış,acı çekmiş biriydi.Konuştuk, o samimi davranmaya başladı ve sonrasında bende ondan etkilendim epey. Aşık olmadım asla ama bir şansımız olsun istemiştim. İlk başlarda o da ılımlıydı ama sonradan benden uzaklaşmaya başladı. Kötü sözler söylediği de oldu. Çok kıracak, incitecek davranışlarda bulundu. İki hafta kadar önce engellemişti. Çok üzülmeme rağmen yokluğuna da alışmıştım. Gece hiç beklemediğim anda mesaj attı. İlk kutlayan olmak için yarım saat önceden mesaj atmıştı. Çok duygusal bir konuşma yaptı. Sana beni affet demeye yüzüm yok dedi. Çok üzgündü.Benimle konuştuğu dönemde bir başkasıyla ilişkisi olduğunu söyledi. Sevgilisi de terketmiş kendiliğinden. Ben çok iğrenç bir insanım biliyorum.Sen çok iyi bir insansın ve seni hiç hak etmedim Dedi.Mutlu olduğunu görmeyi çok isterdim bir kere bile olsa dedi.Yazdıkları çok içime dokundu. Hiç bu kadar duygusal görmemiştm bir erkeği. Çok kötü şeyler yaşadığım için demek beni kandırdın defol git de diyemedim. Bu yaşadıklarımdan sonra çok koymadı.Üzüldüm ama yıkmadı yani.Sizce ne yapmalıyım? Kırgınlıklarıma rağmen geri adım atmalı mıyım yoksa kırgınlıklarımı da ardıma katıp hayatından çıkmalı mıyım?