Doğum günümde eve gelmeyen eşim..

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.562
1.640
333
Selam kızlar sırf bunu yazmak için üye oldum .. kısaca 5 yıllık evliyim severek evlendim.. ben eğitimciyim eşimde ünİ mezunu ama işsiz ... borcu harcı çok. Hepsini bilerek hepsini kabul ederek geldim.. sürekli iş ara iş bul demekten yoruldum içten çıkıyor aileme Bile söyleyemiyorum.. başka suçu var mı derseniz yok? Gayet ilgili ve sevecendir beni başkalarının yanında rezil etmez . Ancak sadece bununla iş bitmiyormuş. Bugün aradım kendi gibi boş bir arkadaşıyla berabermiş yine napıyorsun onunla dedim cevap vermedi bir iki saat sonra aradım eve gelmek istemiyorum sokakta oturuyorum seninle nefes almak bile istemiyorum beni bekleme bu gece gelmicem dedi ben de sadece uğurlar olsun yazdım.. işin kötüsü de bugün benim doğum günüm .. insanın emeklerine acıması çok kötü su an beni üzen tek şey emeklerim .. sizler ne hissettiniz paylaşmak istedim. Herkese huzurlu akşamlar ..

İş gücü olmayan, borç harç içindeki adamla bile bile neden evlendiniz? Sonra da vay benim emeklerim oluyor böyle.

Sizi başkalarının yanında rezil etmemesi de bir lütuf değil ayrica.

Umarım gerçekten ugurlarsinız hayatınızdan..

Nasıl yani iş mi bulamıyor yoksa işi beğenmeyip bırakıyor mu?
2.cisi ise sorumluluk alamayan biridir ve bu saatten sonra düzelmez
Ayrıca sevecen dediğin insan seninle nefes almak dahi istemiyorum diyor farkındaysan

Selam kızlar sırf bunu yazmak için üye oldum .. kısaca 5 yıllık evliyim severek evlendim.. ben eğitimciyim eşimde ünİ mezunu ama işsiz ... borcu harcı çok. Hepsini bilerek hepsini kabul ederek geldim.. sürekli iş ara iş bul demekten yoruldum içten çıkıyor aileme Bile söyleyemiyorum.. başka suçu var mı derseniz yok? Gayet ilgili ve sevecendir beni başkalarının yanında rezil etmez . Ancak sadece bununla iş bitmiyormuş. Bugün aradım kendi gibi boş bir arkadaşıyla berabermiş yine napıyorsun onunla dedim cevap vermedi bir iki saat sonra aradım eve gelmek istemiyorum sokakta oturuyorum seninle nefes almak bile istemiyorum beni bekleme bu gece gelmicem dedi ben de sadece uğurlar olsun yazdım.. işin kötüsü de bugün benim doğum günüm .. insanın emeklerine acıması çok kötü su an beni üzen tek şey emeklerim .. sizler ne hissettiniz paylaşmak istedim. Herkese huzurlu akşamlar ..
Zaten başkalarının yanında rezil edemez bu bi özellik degil insanoglunda olması gereken
Cabaliyormu peki iş bulmak için sürekli telkinler verdiğinize göre çabalamıyor diye dusundum

bi yaşı geçtiği için iş bulamıyor ... hep kendi
İşini yapmış şimdiye kadar .. sevecenlikten kastım da buralarda çok duyduğumuz gördüğümüz dövmez sövmez küfür etmez takasız etmez ortamda utandırmaz şiddet eğilimli ya da ruhsal problemli vb değildir manasındaydı ...

5 yıl nasıl sabrettiniz boş gezen birine?

Şimdi ben de işsizim. Ama köpek gibi senelerce çalıştım. Çalıştığım rezil okul 5 ay boyunca maaş ödemedi ve dava açıp ayrıldım. Eşim de aylardır işsizdi, daha dün bir tv programı çekiminde görev aldı ama hiç bi zaman ne o bana ne ben ona işsizsin, boşsun, şöylesin böylesin demedik. İş arıyor da bulamıyor mu? Yoksa sorumsuz da iş mi beğenmiyor bunlar çok önemli. Adama "seninle nefes almak bile istemiyorum" dedirtecek kadar ne yaptınız? Senelerdir mi bu şekilde yoksa dönemsel olarak mı bu şekilde. Ülkenin hali ortada. Az önce bir mimar bir mühendis arkadaşla beraberdik ikisi de işsiz. İş yok gerçekten.

Ah be kuzum evine sahip çıkmayan adamdan ne beklersin evlilik kadının sürdürmesi ile yürümezki

Şimdi ben de işsizim. Ama köpek gibi senelerce çalıştım. Çalıştığım rezil okul 5 ay boyunca maaş ödemedi ve dava açıp ayrıldım. Eşim de aylardır işsizdi, daha dün bir tv programı çekiminde görev aldı ama hiç bi zaman ne o bana ne ben ona işsizsin, boşsun, şöylesin böylesin demedik. İş arıyor da bulamıyor mu? Yoksa sorumsuz da iş mi beğenmiyor bunlar çok önemli. Adama "seninle nefes almak bile istemiyorum" dedirtecek kadar ne yaptınız? Senelerdir mi bu şekilde yoksa dönemsel olarak mı bu şekilde. Ülkenin hali ortada. Az önce bir mimar bir mühendis arkadaşla beraberdik ikisi de işsiz. İş yok gerçekten.

Öncelikle üslubunuz ve anlamaya çalışarak yazdığınız için teşekkür ederim. Aklı hep kendi işini yapmakta ama şu an öyle bir imkanımı yok yaşı da bir yere geldiği için herkes kabul etmiyor .. ben sürekli çalışıyorum .. bence bir erkek ortalıkcı da olsa çalışmalı en azından benden yol parası istememeli. Çay bitiyor almaya bitiyor al inanın evlilik birliktelik hepsi çok hoş ama kendimi kullanılıyor gibi hissetmeye başladım . Kendi de durumdan şikayetini dile getiriyor ancak bunun bana bir faydası yok .. koşacak evin erkeği olmaktan bıktım ve bunları da dike getirdim ... suç ise ...

Evlilik sorumluluğunu bilmek calışmak size bakmak esas ilgi budur.yoksa şimdi canm cicim derim sorumluluklarımı yerine getirmem ne işe yarar.neden sizinle nefes almak istemio beyfendi bunca yıl eve siz baktgnz için mi yoksa onun tüm eksiklerini görmezden geldgnz için mi

Gayet ilgili ve sevecendir yazıyordunuz ki olay seninle nefes almak istemiyoruma döndü. O iş nasıl oldu anlamadım, zamanda sıçrama gibi. Anlatmadığınız bir şey mi oldu aranızda?
Sürekli iş konusunda baskı yapıyorum , çalış bize bu yakışmaz diyorum bir de lüzumsuz boş arkadaşlarınla görüşmemesi gerektiği vb .. bunlar olumsuzlar . Ev geçindirmek , Güler yüzlü olmak , hiç bir şey yokmuş gibi her ortama girmeye çalışmak , anlayış , sabır , benim de bir insan olduğum gerçeği vb de diğerleri.. onları saymıyorum...

Evlilik sorumluluğunu bilmek calışmak size bakmak esas ilgi budur.yoksa şimdi canm cicim derim sorumluluklarımı yerine getirmem ne işe yarar.neden sizinle nefes almak istemio beyfendi bunca yıl eve siz baktgnz için mi yoksa onun tüm eksiklerini görmezden geldgnz için mi
Benim de bildiklerim bunlar ...ne diyelim Allah büyüktür elbet hakkımızı önümüze getirir ...

Sürekli iş konusunda baskı yapıyorum , çalış bize bu yakışmaz diyorum bir de lüzumsuz boş arkadaşlarınla görüşmemesi gerektiği vb .. bunlar olumsuzlar . Ev geçindirmek , Güler yüzlü olmak , hiç bir şey yokmuş gibi her ortama girmeye çalışmak , anlayış , sabır , benim de bir insan olduğum gerçeği vb de diğerleri.. onları saymıyorum...
Yani arpası fazla gelmiş beyefendinin. Hayır eve gelmeyip de ne yapacakmış, hangi parayla hayatta kalacakmış, onu da söyledi mi? 5 yıldır hiç mi çalışmadı? İş beğenmeme durumu var mı? Eğer bunlar varsa, gereksiz bir sabır göstermişsiniz.

Balık baştan kokuşukmuş ki. Ay biran başlığı okuyunca yasak elma da Halit barzosu geldi aklıma ay.. dogum gununde yaptıkları.. Bana gore saglıklı bir evlilik değil ayrılmalısın..

Back
X