Kekler - Pastalar Doğum günümde kendime yaptım :) ilk kekim !

destanhanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
215
91
118
$KEK 3.webp $KEK 2.webp $KEK 1.webp

Kızlar çogunuza ne varki çırp dök pişsin :1: Gibi gelebilir . Ama benim için çok özel oldu. Bugun benim doğum günüm ve kendime hediye olarak kek yaptım :16: Ilk deneyimim ve çok güzel kabardı . Pişene kadar fırının camına yapıştım bekledim o derece yani :21: Sonuç bu sizde beğenecekmisiniz bakalım .. :18:

Buyrun efendim cevizli tarçınlı,üzeri de pudra şekerli kekim herkese afiyet olsunn :56:

Eki Görüntüle 986443 Eki Görüntüle 986444 Eki Görüntüle 986445

Kızlar çogunuza ne varki çırp dök pişsin :1: Gibi gelebilir . Ama benim için çok özel oldu. Bugun benim doğum günüm ve kendime hediye olarak kek yaptım :16: Ilk deneyimim ve çok güzel kabardı . Pişene kadar fırının camına yapıştım bekledim o derece yani :21: Sonuç bu sizde beğenecekmisiniz bakalım .. :18:

Buyrun efendim cevizli tarçınlı,üzeri de pudra şekerli kekim herkese afiyet olsunn :56:

Günlerdir haftalardır keke kek diye sızlanıyorum üşengeçliğimden de kalkıp yapmıyorum ama esasında başka birinin yapması daha iyi oluyor :27:
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor yalnız tek bi sorun cevizli olması :45:
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar dilerim :32:

Günlerdir haftalardır keke kek diye sızlanıyorum üşengeçliğimden de kalkıp yapmıyorum ama esasında başka birinin yapması daha iyi oluyor :27:
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor yalnız tek bi sorun cevizli olması :45:
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar dilerim :32:

Size de ikram etmek isterdim . cevizli sevmiyorsanız bi günde sizin için sade yaparım :)
çok teşekkür ederim . iyi dilekleriniz için :16:

Back
X