Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarDoğum günümde kendime yaptım :) ilk kekim !
Kızlar çogunuza ne varki çırp dök pişsin Gibi gelebilir . Ama benim için çok özel oldu. Bugun benim doğum günüm ve kendime hediye olarak kek yaptım Ilk deneyimim ve çok güzel kabardı . Pişene kadar fırının camına yapıştım bekledim o derece yani Sonuç bu sizde beğenecekmisiniz bakalım .. :18:
Kızlar çogunuza ne varki çırp dök pişsin Gibi gelebilir . Ama benim için çok özel oldu. Bugun benim doğum günüm ve kendime hediye olarak kek yaptım Ilk deneyimim ve çok güzel kabardı . Pişene kadar fırının camına yapıştım bekledim o derece yani Sonuç bu sizde beğenecekmisiniz bakalım .. :18:
Günlerdir haftalardır keke kek diye sızlanıyorum üşengeçliğimden de kalkıp yapmıyorum ama esasında başka birinin yapması daha iyi oluyor
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor yalnız tek bi sorun cevizli olması
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar dilerim
Günlerdir haftalardır keke kek diye sızlanıyorum üşengeçliğimden de kalkıp yapmıyorum ama esasında başka birinin yapması daha iyi oluyor
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor yalnız tek bi sorun cevizli olması
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar dilerim