- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
- Konu Sahibi zalimsin32
Bu kafadan vazgeç adam evli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kınamak değil amacım nolur yanlış anlama ama madem hala aklında biri var birini seviyorsun neden başkasıyla ilişkiye başlıyorsun, sana da yazık mutlu olamazsın ki böyle..hattını değiştir bir an önce başkasının üzerine al hattını onun ulaşabileceği kimseye de söyleme böylece ulaşamaz sana bu kadar basit
aaaa seni mi alıntılamışım..ama konu sahibi ben değilim ki![]()
aaaa seni mi alıntılamışım..hay allah çok pardon ya kafam dalgın bu aralar heralde, sen yine iyisin geçen gün konu sahibiyle konuşuyorum diye aslında konuya cevap veren başka bi arkadaşla konuşmuşum farkında değilim, yazık kızcağız da anlamamış açıklama yapıp durmuş ama ben şöyle ben böyle diye..
kusura bakma lütfen
![]()
seni bırakıp evlenen birine sakın bulasma cok üzülürsün adam belliki heycan arıyo karım garanti bi kenarda dursun eski sevgilimlede hoş vakit gecireyim diyomerhaba kızlar ,bugün benim doğum günüm eski evlenen sevgilim sanki bana mesaj atmak için saatin 00.00 olmasını beklemis.ve beni aramıs uyuyordum o saatte, çok duygusal bir mesaj çekmiş.{onun böyle yaptığını görünce içim gidiyor.onu çok severken uzak olmak zorundaym biliyorum..mesaja bile en azından teşekkür edemedm etmem.}
`yalnız beni zaman zaman arıyor.kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama ortalığı karistirmasndan da korkuyorum.o evlenirken ben onu çok huzursuz ettim ama çabalarıma rağmen evlendi.bana bunları yapmaya hakkı elbette yok ama saplantıli bir ben değilim.nasıl bir yoll izlemem gerektiğini bilmiyorum..benim de birgün yuva kurmama engel olurmu.bundan da korkuyorum.beni gerçekten seven sevebleceğm adama bile karşılık veremiyorum.
merak edn kişi için ben 24 yaşına girdim.eski sevgilim 34.evlenmeyi düşündüğüm insan 28 yaşında.yeni hayatıma nasıl başlamalıym
şöyle kimse ile birliktelik yasamadi ama evlilikten vaz geçsin diye nişanlısına bir kizimiz var diyeceğimı söyledim.aileme bu tür birşey demesi sorun olusturur misal