• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gunume az kaldı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatıldınız ve doğum günüm umrumda değil hatırlatmıycam mı diyorsunuz yani? Kendinizi nasıl ve neden bu kadar düşürüyorsunuz? Adam sizi aldatmış,daha ne yapsın? Önceki doğum günlerinde olduğu gibi bu doğum günündede hatta bundan sonrakilerdede adamın umrunda olmayacaksın. Çünkü adam seni sevmiyor,sevse başka şeyler konuşuyor olurduk malesef.

Evet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.
Adam aldatmış sekiz gün önceden doğumgünü derdi tutmuş bayram sanki boş düşünüyorsunuz sevmeyen adam doğum gününde sevecek farklımı olacak ne kadar boş düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back