Cnm yaçok üzgünüm gerçekten... Umarım kardeşleri gelir
Şunu düşün ve mutlu olmaya çalış o cenette ve hep mutlu olcak nolur bunu düşün..:teselli:
Allah yar ve yardimcin olsun canimcok üzüldüm ...
sevgili melek annesi arkadaşım, ben de 3 yavrumu kara toprağa verdim
bunun acısı çok başka yaşamayan bilmez yaşayan atlatamaz,
ben tekrar gebe kalmayı da düşünmüyorum bir yavrumu daha kaybetmemek için onun da canı gitmesin diye.
senin sağlıklı yaşayan bir kızın varmış çok şükür
o senin tesellin olur ona sarıl bir de üzüntünü fazla belli etmemeye çalış o minik kıza o da ileride büyüyüp yuva kuracak gebelikle ilgili korkuları endişeleri olur bilinçaltında
ben kendi annemde bunu yaşadım ve sonra daha kötüleri başıma geldi korkularımı hiç atamadım sonunda bebeklerim gitti ben yapayalnızım tek umudum vuslat günü
sevgili melek annesi arkadaşım, ben de 3 yavrumu kara toprağa verdim
bunun acısı çok başka yaşamayan bilmez yaşayan atlatamaz,
ben tekrar gebe kalmayı da düşünmüyorum bir yavrumu daha kaybetmemek için onun da canı gitmesin diye.
senin sağlıklı yaşayan bir kızın varmış çok şükür
o senin tesellin olur ona sarıl bir de üzüntünü fazla belli etmemeye çalış o minik kıza o da ileride büyüyüp yuva kuracak gebelikle ilgili korkuları endişeleri olur bilinçaltında
ben kendi annemde bunu yaşadım ve sonra daha kötüleri başıma geldi korkularımı hiç atamadım sonunda bebeklerim gitti ben yapayalnızım tek umudum vuslat günü
ABERK ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL
SEYMABEBEKLERİMDEN ilkini 16 haftalıkken amniosentez sonrası enfeksiyon gelişmesi nedeni ile kaybettim. Daha sonra da ikiz bebeklerimi 21 haftalıkken yine enfeksiyon sonrası kesenin boşalması nedeni ile (amniosentez yapılmamıştı) mafoldumben2 gün ara ile kaybettim.
Şimdi tekrar gebe kalmaya korkuyorum her gebelikte enfeksiyon tekrarlıyor bunu kanda ve idrarda tespit edemiyorlar vajinadan gelen bakterilerle oluşuyor.
Ben anne olamadığım için değil yavrularım hayatını kaybetti diye yanıyorum dolayısı ile tekrar anne olmaya çalışmak değil doğmamış bebeklerimin hayatını kurtarmak benim için daha önemli. Ben kendimden vazgeçtim. Tek umudum cennette bebeklerime kavuşabilmek orada beni beklemelerini umuyorum. Bu umudum olmasa çoktan bitirirdim herşeyi. Onların yüzünü kara çıkarmamak için direniyorum.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Dilerim tekrar anneliği tadar,minik bebişlerinle melek Said'i anarsınız.Said annesinin cennette şefaatçisi olacaktır İnşaallah.Rabbim sabır versin ablasına da hayırlı ömürler versin.Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?