Doğum gününü kutlamalı mıyım?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Liseden bir arkadasımla ara ara konusuyorduk cok yüzyüze görüsemesek de yazısamasak da, bazen arar her seyi konusur her derdimizi anlatırdık yakın olduğumuzu düşünüyordum, farklı illerdeyiz ancak gecen gun fark ettim ki whats..ta profil fotoğrafı yok. Ortak arkadaşımızla konuşurken sibel’in profil fotoğrafının onda göründüğünü öğrendim yani beni rehberinden silmiş. sebep olarak son günlerde mesajlarına 8-9 saat sonra cevap veriyordum, ararsa çok geç dönüyordum bunlar olabilir gibi geldi. Başka sebep aklıma gelmiyor. Geç cevap vermem keyfi değil işim bu ara çok yoğun bazen 2 saatlik uykuyla duruyorum o da bunu biliyor. What.. a girip ona cevap vermediğim de olmuştur çünkü işle alakalı gruplarım da orda, ailemle grubum vs ki o da bana anında cevap veren biri değil. Face.. insta.. da hala ekliyim ordan silmemiş anlamadım. Yarın da doğum günü kutlamalı mıyım?

Değer veriyorsan kutla . Gereksiz olmasa da olur diyorsan kutlama
aradayım
olabilir aslında hangisi olduğunu bilsem keşke bir de en son soğuk da değildi bana karşı

Gurur yapacak bişey yok arayin veya msj atıp sorun. Profil foton görünmüyor da teli falan mi degistin yoksa beni mi sildin diye. Eğer bilinçli sildi ise ben olsam beni bu kadar kolay harcayan arkadaşın bırak dogum günü kutlamayi hafizamdan silerim. Ben arkadaşıma 1 hafta sonra dönüyorum bazen ve gülüp balık beni unuttun dimi diyor. Farka bak düşün artık.

Sebebi basit...kaybolanlar simcard ta değil telefonda kayıtlıydı

Ben de boyleyiz saniyordum acikcasi sorayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…