Doğum haritası

Ahaha birisi de "Yaaa kim bu ben de baktırayım" demedi ha Yasemin abla baktırdığı kişinin reklamını yapacaktı ne güzel.

Hiç anlamam bu işlerden ama 100-200 TL'ye fal bakan insanların, eğer gerçekten geleceği görebiliyor olsalar kendilerine bir faydaları olur diye düşünüyorum. Sayısal Loto rakamlarını neden göremiyorlar mesela???
Kendilerine faydalari olmadigini kim soyluyo cnm.koseyi donuyolar iste daha ne olsun

Şimdi reklam diyenler özelden yazıp bilgi istemiş, cevap vermeyince kızdırdım galiba :) ikincisi astroloji gazete küpürlerindeki haberler değil, artık, farkındalığınızı arttırın. Ben mali müşavirim canlar.. Bu konular özel merakım işim değil... Ayrıca önceki paylaşımlarımda da spiritüel konulara karşı bu zaafımı dile getirmiştim zaten.. Bu konuyla ilgili bilgi ararken nette kadınlar kulübünde tatmin edici cevaplar bulamadım. Merak edenler için açtım konuyu sonra yazamadım yarım kaldı. ilgilenmiyorsanız yazmayın olsun bitsin. Bazıları da bana da baksın falan demiş. Oldu canım kahve de içer misin yanında yollasın mı? İstemem yan cebime koy misali :))) zaten kimse inanmaz bedava bulunca sineklenir üstüne :)))

Back
X