doğum heycanı

kader22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
12
1
6
32
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum siteye.ben34+4gunluk gebeyim.dogumuma cok az kaldi ikinci gebeliğim bu ilki karnimda öldü ve suni sanci ile doğum yaptim riskli bir gebelik gecirdim bundada ameliyat filan oldum gebe kalmadan bir bucuk sene once rahmimden.simdi de korkuyorum agrilarim var bebek onceden cok hareketliydi simdi daha az gunde bes alti defa oynuyo gunduz geceleri cok oynuyor. onceden gece ginduz bes dkka durmazdi.yardimlarinizi bekliyorum siz nasil dogum yaptiniz dogumdan bir kacgun once neler yasadiniz bebegim erkek erkek bebekler gec doguyormus.:KK51::anneadayı::KK43:

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum siteye.ben34+4gunluk gebeyim.dogumuma cok az kaldi ikinci gebeliğim bu ilki karnimda öldü ve suni sanci ile doğum yaptim riskli bir gebelik gecirdim bundada ameliyat filan oldum gebe kalmadan bir bucuk sene once rahmimden.simdi de korkuyorum agrilarim var bebek onceden cok hareketliydi simdi daha az gunde bes alti defa oynuyo gunduz geceleri cok oynuyor. onceden gece ginduz bes dkka durmazdi.yardimlarinizi bekliyorum siz nasil dogum yaptiniz dogumdan bir kacgun once neler yasadiniz bebegim erkek erkek bebekler gec doguyormus.:KK51::anneadayı::KK43:

bebek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketleri azalır.inşallah sağlıkla kucağına alırsın. sakin olmaya çalış,bebişin stresten etkilenir
ben iki kere sezaryan oldum. ilkinde bebeğin kalp atışı hızlı olduğu için doğuma gittim, normal doğum olmayınca sezeryan oldum. hiç sancım olmamıştı. ikincide bir ay öncesinden sancılarım başladı, erken doğum ihtimali vardı. 38+4 haftada doğdu.

tsk ederim canim.dogum yaptim bende.muayneye gittim suni sanci verdiler acilma var di bir santim bebek hareketleri azaldi diye onceki ölü dogumumu goz onunde bulundurup.sinra sancim filan varken acilmam iki santimdi bebesimin kalbi durmak üzereydi sezeryama aldilar.hemen.cok korktum ama simdi ikimizde iyiyiz hamd olsun.normal dogumu cok istemistim ona cok üzgünüm ya ama hayirlisi buymus.sütümde yeni geldi.bir gun boyunca ohlum guzelce emdi.göbüş bağ8mız düstü dörtgun oldu.ve onunla hersey cok guzel.rabbim iman ve saglikli bir sekilde büyütmeyi nasip eder ins.allah senin evlatlarinida sana bagislasin.

Back
X