Dogum hikayeleri çok korkutmaya başladı beni

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
230
51
13
25
Ya arkadaşlar normal doğumdaki kesi olayı beni çok korkutmaya başladı kimisi dikiş anında hissediyorum diyor acıyı kimisi hissetmiyor net bisey yok mu korkmayayım diyorum ama o an herhalde o acıyla bayılırım muayenelerde daha alt tarafıma bile dokundururken zorlanıyorum titremeye nefes alamamaya başlıyorum nasıl olacak ya belirsizlik korkusu

Bebeğini kucağına alacağın ana odaklan gerisini düşünme. O ana gelince bir şekilde çıkıyor o çocuk kendine stres yapma. Kesi atılıp atılmayacağı bile belli değil henüz

Bebeğini kucağına alacağın ana odaklan gerisini düşünme. O ana gelince bir şekilde çıkıyor o çocuk kendine stres yapma. Kesi atılıp atılmayacağı bile belli değil henüz
Ama genel olarak atıyorlarmış o ana odaklanmaya çalışıyorum okudukça korku basiyor okumasaydım keşke yasanilanlari

Hiç panik yapmayın o an kesiyi hissetmiyorsunuz.Evet zor ama geçmeyecek birsey diil.Ben prenses normal doğum yaptım sözde ama uyusmadim normalde belden uyusmam lazım ama asla uyusmadim öyle hissederek doğurdum ve 16 saat suni sancini sonucu girdim doğuma orayı keserken hissetmedim dikerken de bebeğe odakliyolar sizi anlamiyosunuz o heyecanla.Ben sonra tekrar kötü şeyler yaşadım o bölgeyle ilgili maalesef ama o an için konuşabilirim korkuldugu kadar kötü diil siz o anın güzelliğine odaklanın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebisinizle🌸

Kesiyi falan hissetmiyorsun ki 😊
İğne de yapılıyor zaten uyuşuk oluyor, bana yapılmış hiç farketmedim bile, hissettiğin şey doğum sancısı, gerisini algilamiyorsun bile, korkulacak bı durum yok anlık bı olay, benim doğumum çok kesili olduğu halde rahat geçmişti, yine hamileyim düşündüğüm en son şey bile değil doğum şu anda 😊 inşallah seninde sürecin kolay ve güzel ilerler 😊

doğumda en az korkmanız gereken şey kesi 😂😂
doktorum bana söylemese kesi yaptığını anlamazdım. bebek doğduktan sonra evet dikiş atılıyor ama ağrısı cımbızla tüyünüz çekiliyor gibi. öyle büyük bir sey değil yani 😂😂 doktorum bana dikiş atarken sıkılmıştım düsünün 😂 o sıra bebeğimi giydiriyordu hemsire ben de onları izliyordum 🥰🥰

ben de kesiden çok korkuyordum. videolar falan izliyordum. simdi düsündüğünüzde evet korkunç geliyor ama inanın acı, ağrı falan bir sey yok. evet yapılan işlemi anlıyorsunuz ama büyük bi acı hissi yok. zaten kesi yapmadan önce iğne ile uyuşturuyor

Dogumla ilgili hic video izlemedim. Herkes nasil doguruyorsa mecbur dogurucam dedim.

Doktorun dediklerini yap ve oluruna birak.
Ben iyi dogum hikeyelrrine balkip,ona odaklanmistim.
Dogumlarim cok kolay gecti. Kesi , dikis bunlar cok minik hissediliyor.
Ilk dogumda bilmedigimden hic hissetmemistim.

Sancilar da cok gelmemksgi bana. Sadece dogum anindan once, 3 4 sanci biraz yorucuydu. Sonra , dogumla insan rahatliyor, hicbir seyi farketmiyor.

Ya arkadaşlar normal doğumdaki kesi olayı beni çok korkutmaya başladı kimisi dikiş anında hissediyorum diyor acıyı kimisi hissetmiyor net bisey yok mu korkmayayım diyorum ama o an herhalde o acıyla bayılırım muayenelerde daha alt tarafıma bile dokundururken zorlanıyorum titremeye nefes alamamaya başlıyorum nasıl olacak ya belirsizlik korkusu
Bayağıııı bi dikişim vardı ama kesi atmadan önce doktor keseceğini bile belşrtti. O an önce bir sancım vardı ki o kesiği hiçbir şekilde hissetmedim. Benim doğumum 2 saat içinde oldu. Genetik olduğunu düşünüyorum. Çünkü annem ve ablam da çok hızlı doğum yapmış. Bence doğum yaparken mesele doğum koltuğu değil öncesinde çektiğin sancı.

Bayağıııı bi dikişim vardı ama kesi atmadan önce doktor keseceğini bile belşrtti. O an önce bir sancım vardı ki o kesiği hiçbir şekilde hissetmedim. Benim doğumum 2 saat içinde oldu. Genetik olduğunu düşünüyorum. Çünkü annem ve ablam da çok hızlı doğum yapmış. Bence doğum yaparken mesele doğum koltuğu değil öncesinde çektiğin sancı.
Leke geldi , sancim yoktu. Hastaneye gittigimde sifir sanci ile 8 cm acilmam vardi. Yarim saate dogum yaptim🙈

Back
X