Doğum hikayeleri

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Biricik anneler normal doğum veya sezeryan mi oldunuz . Agir bir doguma gore sizinki biraz daha kolay doğummu oldu. Tecrübe olarak banada bir anne adayı olarak dogumda nasıl öneriler tavsiyeler verebilirsiniz. Aklıma gelmeyen şeyler de var yani tecrübeli annislerden bu kardeşine tavsiyeler öneriler bekliyorum. Öpuldunuz :KK200::KK200::KK66:

Biricik anneler normal doğum veya sezeryan mi oldunuz . Agir bir doguma gore sizinki biraz daha kolay doğummu oldu. Tecrübe olarak banada bir anne adayı olarak dogumda nasıl öneriler tavsiyeler verebilirsiniz. Aklıma gelmeyen şeyler de var yani tecrübeli annislerden bu kardeşine tavsiyeler öneriler bekliyorum. Öpuldunuz :KK200::KK200::KK66:
Herkesin doğumu aynı olmaz ki canım. Dua et bol bol. İnşallah hemen girer çıkarsın. Bi arkadaşım yarım saat içinde hastaneye gitti doğumunu yaptı çıktı.

Bende iki doğum yapmış birisi olarak fazla doğum hikayesi dinlememeni tavsiye ederim. Herkesin doğumu farklidr.Bu hikayeleri dinlemek endiselerinizin artmasina sebeb olur çok bi yarari dokunmaz size
Herkezin doğumu elbetteki farklıdir ben sadece nasıl bir doğum ani geçirdiğinizi normal doğum vs hangisi olduğunuzu birde benim için dogumda ve doguma kadar olan önerileriniz varmı diye bir soru yönelttim . Allah bağışlasin bu arada teşekkür ederim

Amin canm sizikinide allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Dogum yaylastikca kötü hikayer aklina gelir insann.Ben ilk hamileligimde bu hikayelerden kotu etkikeniyordum. Benimkide bir öneriydi.

Sezeryanla doğum yaptm mecburî ama. doktorum iki parmak kadar bile açılma olmadığını normale zorlarsa anne ve bebeğe zarar gelceni söyledi yani bana ve bebeğime. Sezeryana korkarak girdim doktorum şarkı söyleyerek ameliyata girdi. Ve narkozdan uyanmaya çalışırken sadece su içmek istedim. Bide hemen ayaklanmak istedim sondayı çıkartmaları için.3. Gün evime geldim 4.gün evimi bile temizledim. Icin rahat olsun seninde. 5 haftalık hamileyim şu an. allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin.

Amin canm sizikinide allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Dogum yaylastikca kötü hikayer aklina gelir insann.Ben ilk hamileligimde bu hikayelerden kotu etkikeniyordum. Benimkide bir öneriydi.
Amin inşallah çok teşekkürler . Öneriniz tabiki doğru günlük olaylardan bile etkileyebiliyor ken böyle mucizevi olayda dinlerken bile etkilenmeyen yoktur bence :)

Sezeryanla doğum yaptm mecburî ama. doktorum iki parmak kadar bile açılma olmadığını normale zorlarsa anne ve bebeğe zarar gelceni söyledi yani bana ve bebeğime. Sezeryana korkarak girdim doktorum şarkı söyleyerek ameliyata girdi. Ve narkozdan uyanmaya çalışırken sadece su içmek istedim. Bide hemen ayaklanmak istedim sondayı çıkartmaları için.3. Gün evime geldim 4.gün evimi bile temizledim. Icin rahat olsun seninde. 5 haftalık hamileyim şu an. allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin.
Allahin izni ile zorda olsa yavrunu almissin kucagina Allah bağislasin . Gelecek olan bebisin de rahat doğum gecirirsin insallah Allah hepimizi bi nefeste kurtarsin amelyathanelerde müzik ne alaka bende hiç anlamadım. Kulağımdan bir operasyon olmuştum çalan şarkılarda bariz damar şarkı. Zaten insanda bi korku oluyo birde emraha baglatiyorlar .

Daha gününe var. Bence akışına bırak. Ben normal doğumda ısrarla bekledim . Ama sezeryan oldu. Hayirlisi icin dua ettim. Sezeryanim ve sonrasi da iyi gecti. Her doğum farklidir. Olumsuz dogum hikayelerini zaten hic okuma. Kendinide normal yada sezerysn diye sartlama son aylarda fikrin degisebilir. Hayirlusini iste. Allah saglikli dogumlar nasip etsin

Kızlar BN bişey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim daha ebemle görüşücem randevu bekliyorum onada sorucam tabi ama sizede sormak istedim.Dört yıl filan oluyo sanırım kasıgımda fıtık çıktı ve amaliyat oldum.Hamilelikten dolayı ögürme ve kusma çok oldu ve amaliyat yerim zorlanıyordu agrıyordu öksürdügümde bile bazen elim Oray'a gidiyo sanki tutsam agrımıycak gibi ve hala bnde baldırımın iç kısmı uyuşuk gibi dokunuyorum Oray'a ama degişik bişey oluyo normal tenime dokunmuş gibi deil. Ben normal dogum yapsam orası çok zorlanır mı acaba korkuyorum bu yüzden bi kaç gündür aklıma geliyor normal dogum yapmayı çok istiyorum tabi ama bu beni korkutuyor. Doğumdan sonra bide onunla ugraşmak istemiyorum zarar görür diye korkuyorum acaba ebem ne diycek ama sizinde böyle olan arkadaşlarınız veya duyduğunuz birileri var mı sizde oldu mu BN zarar görür diye düşünüyorum ve kasıgımda bir parmak kadar da izi var lazer amaliyatıydı zaten ama sezeyanda olursam bu sefer alt karınım boydan boya amaliyat izi olucak :KK43:

Back
X