Doğuma Hazırlık Doğum için açilma tavsiyeler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gozumun Nuru89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
62
32
88
36
Merhaba arkadaslar bi kac gun sonra dogum yapacagim. Hic açilma yok. Internette arastirdim cinsel iliskinin acilmaya cok faydasi oldugu soyleniliyor. Hemde korumasiZ iliski. Bi fikriniz veya uygulayan oldumu. Bu zamana kadar hep dikkat ettik hamilelikten dolayi.

Merhaba arkadaslar bi kac gun sonra dogum yapacagim. Hic açilma yok. Internette arastirdim cinsel iliskinin acilmaya cok faydasi oldugu soyleniliyor. Hemde korumasiZ iliski. Bi fikriniz veya uygulayan oldumu. Bu zamana kadar hep dikkat ettik hamilelikten dolayi.
Yavrucagın gelesı varsa gelir stres yapmadan yürüyün gezin sıcak dus alın isterseniz eşinizle beraber olun no panik 😀😀

Ben yaptıklarımı yazayim

35. Haftadan itibaren hurma son haftalarda 11 13 tane falan
Ahududu yaprağı çayı
Yürüyüş
Merdiven inip çıkma
Bol hareket
Youtube video
Squat en en yere yakin pozisyon
Perina masajı

Sonuç sezeryan hshwhdghdw

Perine masajını araştır birde canım

Ben dogumdan bir gün once iliski yasamistim ayrica dordugum gun sabahtan aksama kadar dinlene dinlene yuruyus yapmistim 39+6 da dogum yaptim üzülme bacım kimse anasinin karninda kalmamis doguracaksin er yada gec :KK48:

Bu sizin çatınızın dar mı yoksa normal olduğuna bağlı ben 8 cm açılmıştım gidene kadar ama gel gelelim sezaryen oldum çatım çok darmış hurma yiyin diyorlar ben yemedim 8 aylık doğdu kızım yoksa yicektim hurma alip
Sıcak duş almak merdiven çıkıp inmek pilates topunun üstüne oturup hoplamak (yavaşça) bunlar faydalıymiş

Back
X