- 29 Haziran 2010
- 478
- 271
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gebesindir canım kimyasal gebelik nedir bilmiyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin ben karataşı düşünğyorum egepol sezaryen yanlısı diyorlarMerhaba cnm
Egepol hastanesinn çok eski olduğunu duydum.int.tn bakınca da resimlerden gördüm zaten sende goreblrsn.Karataş a muayeneye gittim.küçük bi hastane ama yeni ve temiz.Keşke biraz daha büyük olsaydı demedim değil yani.
Bende hasimato hastasym.kimyasal gebelik yaşadım 3 ay önce.bugün de bat günüm hâlâ gelen giden yok.inşallah güzel şeyler olur hakkimzda![]()
İnşallah gebesindir canım kimyasal gebelik nedir bilmiyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin ben karataşı düşünğyorum egepol sezaryen yanlısı diyorlar
Çok sevindim canım evet arzu akarı düşğnüyorun bende muayene ücreti ne kadar olmuş endokrin 75 kadın doğum 50 idi en son ultrasona ücret ödedin mi canım endokrindeHamileyim inşallah cnmcm.p.tesi test yaptrdm pozitif çıktı.bugün tekrar kan vercm inşallah değerim yükselmiştir.
Kimyasal henüz ultrasonda gebelik görünmeden dusukle sonlanan hamileliklre denilio.erken dönemde yani.İnşallah bu sefer birlikte buyuruz bebegimle.
Karataş hastanesini dusunuosan.dün endonrinaloji doktoruna gittim.ve beğendim diyeblrm genel olarak.odasında ultrason olması ekstra hoşuma gitti.Daha önce şifa da ultrason için de beklemiştim.fiyatida uygun bence.Diğer hastanelere göre.tavsiye ederim cnm.kadın doğumda da arzu hnm i tavsiye ederm.çok sıcak bi bayan güler yüzlü rahatlıkla içinden geleni sorabiliosn ben öyle hissettim.ondan da memnunum yani.öyle.hakkımda hayirlsi.inşallah en yakın zamanda dualrn kabul olur cnmcmn![]()
Çok sevindim canım evet arzu akarı düşğnüyorun bende muayene ücreti ne kadar olmuş endokrin 75 kadın doğum 50 idi en son ultrasona ücret ödedin mi canım endokrinde
Endokrin odasında ultrason vardı çok begendm cnm ek ücret vermiosn beklemiosn da.kan testi için de 10 lira verdim.muayene 75.toplam 85 lira.
Kadın doğum 50 lira muayene ama testler çok pahalı.en basit beta hcg ye her gidişimde 20 lira verdim bi de 4 5 saat sonra sonuç.devlette bile 1. Saate sonuç çıkıo
Bozyaka endokrine devam ediyorum canım bende tsh düştü 10 dan 4 e düşmüş bakalım 1 e ne zmaan düşecek
Senin nasıl hemen düştü kuzumInşallah en yakın zamanda düşer ve benim gibi 15 gün sonra hamile oldgnu ogrenirsn cnmcm![]()
Senin nasıl hemen düştü kuzum
Anladım canım banada aynısını dedi ilerlemiş hastalık dedi yavaş yavaş düşüo galiba bende artık korunmayı bırakacağım olursa olur rabbim büyükBende anladm.ilaca basladgm halde de duamems.benm hasimato var cnm.doktor hasimaton ilerlemstr dedi ki ultrasonda baktıgnda da senin o zaman başlangıç asamasmdyms herhalde dedi şuan baya ilerlems tiroidin çok küçükms dedi.Hatta nodul falan bile kalmams.Nasıl oluo bilmiorm da.öyle.12.5 mg dan 50 mg.â çıkarınca anında düştü.
Anla
Anladım canım banada aynısını dedi ilerlemiş hastalık dedi yavaş yavaş düşüo galiba bende artık korunmayı bırakacağım olursa olur rabbim büyük
Aynen canım doktor bekle yapma dio ama hastalıkta ilerlio kilo da artıo biran önce bi bebeğim olsun bari nasip bakalımBence de bırak cnm nasipse bak benm gibi değer düşerken de hamile kalablrsn
Aynen canım doktor bekle yapma dio ama hastalıkta ilerlio kilo da artıo biran önce bi bebeğim olsun bari nasip bakalım
Komsum gidiyor yarın öğrenip yazarımARKADAŞLAR EGEPOL HASTANESİNE GİDEN VARSA AYRINTILI ULTRASON FİYATINI ÖĞRENE BİLİRMİ TLFDA BİLGİ VERMİYOLAR
Komsum gidiyor yarın öğrenip yazarım
45 tl dedi cnmSAĞOL CANIM *