- 29 Ekim 2010
- 18
- 4
- 86
Ben şiddetle egepolu öneriyorum!! Neden derseniz iki dogum yaptım ilki egepolde oldu çok temiz çok ilgiendiler memnun kaldım ikincisi ise çankayada çalıştıgım için iş yerime çankaya tıpa hasan ulaşa kontrole gitmeye başladım kontrol iyidi karataş hastanesine baglı ve etrafımda çogu kişi karataş hastanesini olumlu diye duyum alıyordum. Doguma gittim ve odaya girene kadar hersey iyidi ve sonra inanın buyuk travma kaldı bende düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor. Neyse odaya girdik leş içinde üstelik yeni temizlendi denildi yatagın altında avucum kadar toz çıktı duvarları leke pislik içinde tuvalet banyo rezaletti inan abartmıyorum. Çok zor biride degilim kolay kolay söylenmem üstelik neyse ilettim odayı degiştirdim. Başka odaya geçtik orasıda aynıydı ama diger odadan biraz daha iyidi. Sezeryan olacagım için doktorum geldi ameliyat odasına girdim allahım hiç unutmam savaş alanı gibiydi ilk dogumumu egepolde yaptıgım için tecrübeliydim meger ameliyat yatagı doluymuş benden önce yaşlı bir teyzeyi ameliyat etmişler kadın agrım var diye inliyordu acıdan başındaki doktorda bileyin yok teyze dedigini duydum neyse 5dk bile geçmeden yeyzenin ameliyat oldugu odaya aldılar beni 5dk temizlik yaptılar düşünün yerler ıslak odayı görünce yine bi şok oldum doktor belimden igneyi soktu birden abartmıyorum yemin ederim hiç bir bilgi vermeden dayadı igneyi orda panik oldum neoluyoz diye. Çunkü egepolde daha once dogum yaptıgımda doktorum çok sakin anlatarak igne yapmıştı hisetmemiştim ama bu doktor çok acımasızdı yatırdı beni igne etki gostermeden anında yatırdı ve kesmeye basladı ve ben kestigini hisettim panik oldum bagırdım hisediyorum diye doktor başımdaki diger doktora azarladı hatırladıgım kadarıyla bayılt dedi. Kelimeyi şaadet getirdim resmen ölüyorum sandım doktorun bukadar acele davranışını anlıyamamıştım. Hadi bilmesem ilk ameliyatım olsa gıkımı çıkarmazdım, gözlerimi açtıgımda çoçugum yoktu yanımda ve beni haberdar etmeden bayıltılar agrım vardı doktor yoktu giymiş başımdaki hemşireye agrım var agrıkesici verirmisiniz dedim yukardaki hemşireler verir diye yanıt verdi hayır şimdi istiyorum dedim yüksek sesle anında tamam diyip verdi hala ameliyat odasındayım bu ara. bebegim yanımda degil daha gormemişim nasıl diye soruyorum kısa keser gibi iyi dediler. Doktor ameliyat odasından çıkarken eşim duymuş elinde telefon geliyorum aşkım çıktım şimdi diye konuşmuş yani çektigim okadar acı bundan ibarette olabilir travma geçirdim resmen o makası hissetigimemi yanayım etrafın pisliginemi. Üstelik karataş egepolden daha pahalı. Egepolde verdigin para içinde dogum odasında fotograf bedavaydı kararaşta verdigin para hariç ekstra 75lira istediler dogumdan sonra oda fotografı iki tanesi bedava okadar tırstımki o fotografı bile istemedim çıkıp gideyim diye ben 2016 da dogum yaptım fiyatı 1600 verdim ama Egepolu gibi iyi hastane görmedim doktor orda doktorum gökalpti çok iyi biri karataştaki doktorurun adı hasan ulaş çankaya tıpta çalışıyor aman diyin canınızı kurtarın ben yaşadım siz yaşamayın!!