dogum için memorial ataşehirmi yoksa medical park göztepe mi ?

meltemmeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
744
0
46
İstanbul
selam.:3:16 haftalık hamileyim.anadolu yakasına yeni taşındım.dogum için memorial ataşehirmi yoksa medical park göztepeye mi gitsem bilemiyorum.bu iki hasteneyle ve bu hastenelerdeki kadın dogumcularla ilgili bilgisi olan bana akıl verebilirmi?Şimdiden teşekkürler.

Özel sağlık sigortan var ise; Memorial Ataşehir tavsiyem. Medical Park göztepe'de sgk 'da geçerli olduğu için çok kalabalık oluyor. ayrıca bir arkadaşım doğum yaptı, memnun kalmadığını belirtmişti. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

sevgiler..

selam.:3:16 haftalık hamileyim.anadolu yakasına yeni taşındım.dogum için memorial ataşehirmi yoksa medical park göztepeye mi gitsem bilemiyorum.bu iki hasteneyle ve bu hastenelerdeki kadın dogumcularla ilgili bilgisi olan bana akıl verebilirmi?Şimdiden teşekkürler.

Selam canım,
ASM- Ebru Hanım tavsiye ederim. Çok şeker bir doktor eminim memnun kalırsın.

canım ben geçen haziran ayında medical park göztepede Banu çiftçi vardı ozaman, o yaptırdı doğumumu.
herşey mükemmeldi, bütün personel el üstü tuttu bizi valla.
şimdi hatırlıyorum da gece boyunca bebeğim ağladı, benim sancım oldu, inanılmaz bir sabırla uğraştılar bizimle.
odalar geniş, ve temizdi.
hep kalabalıktık; normalde 1 refakat yemeği verilir, onlar sağolsun bütün misafirlerime ikram yaptılar.
iyiydi yani.

Memorial ataşehiri bilmiyorum ama bnde doğum ve dr için araştırma yaptığımda medicalpark göztepe listemdeydi ama internette bir sürü şikayet görünce ışık hızı ile vazgeçtim ilginç olan tüm şikayetler aynı idi okadar kalabalıkki dr lar boş olan herhangi bir odada muayene ediyor, asla söyledikleri fiyat lar olmuyor misal 2 milyara anlaştıysanız 3 ten aşağı çıkamıyorsunuz, size sormadan bir çok tetkik yapılıyor, asla hata kabul edilmiyor vs... birde orada çalışan bir arkadaşım buraya verecek paran varsa gidip onun yerine yeditepede doğur dedi hiç araştırmadım ama istersen bir bak.
Ama maddi durumun iyi ise hiç bir şey diyemem 3ün 5 in hesabını yapmadan doğuma hazırlanmak güzel bir his olsa gerek :26:

AAAA aklıma bişi daha geldi ben dr a Özel göztepe hastanesine gittim dr. gülşen hanıma okadar tatlı okadar rahat okadr işine hakim ve esprili bir kadın ki anlatamam onu bulunca sevincimden uçmuştum birde ailemdeki hemen hemen tüm ufaklıklar onun elinden çıkma:9: Ama iş özel sigortamı yeniletmeye gelince fiyat bizi bir hayli aştı ve olaylar şöyle gelişti
Özel göztepe
Medicalpark göztepe
Medicana
ve sonuç hamile kalabilirsem çamlıca erdem hastanesine gidicem offff :9: düşüşü görüyormusun:9:

Tavsiye üzerine Medical Park Mehtap Yazıcıoğlu'na gittim, acayip memnunum, doğumumda kısmetse kendisinde olacak, çok ilgili bir doktor...

Back
X