Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat ne ödedinizAcıbadem Fulya Hastanesi'nde doğum yaptım. Hemşireler, hijyen, bebek ve benimle ilgilenmeleri anlamında çok memnun kalmıştım.
2016 yılında doğum yaptım. Özel sigortam karşılamıştı yanlış bir rakam vermeyeyim. Hala da tercih ettiğim bir hastane o yüzden söylemek istedim.Fiyat ne ödediniz
Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'nde doğum yaptım. Hastane mukemmel temiz. Çok memnun kaldim. Yanlız hemşireler emzirmeye fazla ugrasmadilar. Bide çocuğun mama saati geçiyordu kaç kere aramamiza rağmen zar zor geldiler. Sadece bu konuda sıkıntı yaşadık. Benim doğumum bayrama denk gelmişti. Nöbetçi çok az hemşire vardı şuan nasil bilmiyorumMerhaba hanımlar,
Istanbulda dogum yapanlar hangi hastane de dogum gerçekleştirdiniz? Memnun kaldınız mı?
Teşekkürler şuanda gebesiniz sanirim. Hayırlı uğurlu olsun.Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'nde doğum yaptım. Hastane mukemmel temiz. Çok memnun kaldim. Yanlız hemşireler emzirmeye fazla ugrasmadilar. Bide çocuğun mama saati geçiyordu kaç kere aramamiza rağmen zar zor geldiler. Sadece bu konuda sıkıntı yaşadık. Benim doğumum bayrama denk gelmişti. Nöbetçi çok az hemşire vardı şuan nasil bilmiyorumşimdi Alibey hospitala gidiyorum. Oğlumdada kontrole oraya gitmistim doğum ücreti en uygun orasiymis gidince soracağım. Arkadaşlarım orada doğum yaptı çok memnun kaldilar
Bende ozel saglik sigortası arastiriyorum2016 yılında doğum yaptım. Özel sigortam karşılamıştı yanlış bir rakam vermeyeyim. Hala da tercih ettiğim bir hastane o yüzden söylemek istedim.
Sağol canım benim. Siz avrupa mi Anadolu tarafindamisinizTeşekkürler şuanda gebesiniz sanirim. Hayırlı uğurlu olsun.
Avrupa yakasi olsa daha iyi olurSağol canım benim. Siz avrupa mi Anadolu tarafindamisiniz
Bende ordayım canimm Okmeydanı da oturuyorum alibeye gidiyorum. Tavsiye ederim Taner hocayi araştır mükemmel biriAvrupa yakasi olsa daha iyi olur
Tamam cnm cok tsk ederim. Bakalim kismetBende ordayım canimm Okmeydanı da oturuyorum alibeye gidiyorum. Tavsiye ederim Taner hocayi araştır mükemmel biri