Doğum için tavsiye edilen ve edilmeyen hastaneler

cef182

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
778
847
103
Kızlar gerek devlet gerekse özel hastane olarak, deneyimli annelerin de yardımıyla özellikle kara listeye alınan hastaneleri paylaşmamızı istiyorum. Ayrıca doğumun güzel ve huzurlu geçmesine yardımcı olan hastaneleri de paylaşalım da yeni annelere bir yol haritası olsun. Kara listedeki hastaneler de ifşa edilsin. Yorum yaparken
1- hastane adı ve şehri
2- hastanenin kötü veya iyi olmasındaki sebep
Yazılırsa daha bilgilendirici olur. Şimdiden teşekkürler.

Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi
Aynı hastanenin kolları. Ben tıp merkezinde yaptım doğumumu ve kızımı hala Optimede götürüyorum. Doktorlarından memnunum. Doktorlar ve hastane olarak çok iyi ve ilgililer. Özellikle doğumdan sonra ebelerin ilgisi çok güzeldi ve her emziremediğimde çağırdık. yardımcı oldular hemde hiç surat dahi asmadılar. işlerini zevkle yaptıklarını düşünüyorum. ben memnunum.

Çorlu-Reyap hastanesi: Çok pahalı ve verdiğin para kadar ilgilenmiyorlar. gereksiz yere birçok tahlil yapıyorlar. Bi arkadaşımızın kızı ateşi çıkmış ve onlarda reyapa götürmüşler gereksiz yere birçok tahlil yapılmış kızlarına ve serum takmışlar. Serumuda saat başı olarak paraya bağlamışlar ve toplamda 3 saate 600 tl verip hastaneden çıkmışlar. Aynı gece bizde optimedde idik biz 55 tl ile hastaneden ayrıldık ve ikisi de 39 derece ateş. hafif soğuk algınlığı idi.
Ayrıca bir arkadaşımda Reyapta doğum yaptı. Bebeğin hiçbir sağlık problemi olmamasına ve doğum için 1000tlye anlaşmalarına rağmen arkadaşım ve bebeği 10 gün boyunca hastanede tutuldu. gereksiz birçok tahlil yapıldı ve toplamda 2500 tl ödediler.

İstanbul medipol mega.fiyatı uygun hizmeti en iyi hastaneden daha iyi gebeliğim boyunca memoriale gittim.doguma 1-2 ay kala iki hastane birden yürüttüm.çok çok memnun kaldım kızım 3,5 yaşinda tüm kontrolleri orda yapılıyor.ayrıca 8gün yenidoğan yogun bakımda kaldı prof.dr ayhan taştekin ve ekibide harika ilğilendiler bizimle aile gibi.

2015 Kasım annelerinden candy123 nickli arkadaş Ankara Zübeyde Hanım Hastanesinde yaptı doğumunu. Kesinlikle tavsiye etmiyor. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kasim-anneleri.796743/page-4927#post-43445394
Yaşadıklarını burada anlattı. Kısaca sezaryen dikişini asistan dikmiş ve içe kanama yaşamış. Ayrıca hemşireler bebeklerle ilgilenmiyormuş hatta kendi bebeğini görmeye gittiğinde kakasının poposunda kuruduğunu görmüş. Moraliniz bozulmazsa okuyun. Umarım kimse böyle şeyler yaşamaz.

Doğumumu incirli ethica da yaptım. Çok memnun kaldım. Ekip harikaydı. Bana güven verdiler ve çok ilgilendiler. Doktorum Ali paşa ile sezaryen doğum yaptım. Normali bilmiyorum ama spinal sezaryen için güzel bir hastane.

Back
X