doğum izni 6 aya mı çıktı?

desireden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
116
1
46
Denizli
arkadaşlar dün hemen hemen bütün ana haberlerde böyle bir haber çıkmış izleyen yada bilgisi olan varmı nedir yada ne değildir? internetten araştırdım fakat bulamadım

arkadaşlar bu haber kürtaj yasası içinde geçen bir konu. çalışan bayanların doğum sonrası 8 hafta olan izinlerinin 6 aya çıkarılması, işe başladıklarında 1,5 saat olan süt izinlerinin 2 saate çıkarılması gündemde bildiğim kadarıyla.

eevet kızlar bende bu haberi duyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı acaip mutlu oldum..başbakan talimat verömiş ..meclis açılınca sanırım yasalaşacak...süper olacak bebeişlerimizle bol bol vakit geçirebileceğiz harika bişi bu..inşallah geri adım atmazlar..öbür türlü en fazla 4 ay izin yapabiliyorduk senelik izni falan katınca...şimdi nerdeyse 8-9 ay izin yapabiliriz.yavrularımızı büyütebiliriz...dua edelimde çıksın kızlar

sanırım meclis tatile girmeden bu konu konuşulmuş ama henüz karara bağlanmamış... meclis açılınca karar verecekler..umarım 6 ay olur :26:

sağlık bakanı öneriyi sunmuş en yakın zamanda onaylanacak çok iyi oldu artık bebeklerimizin bize ihtiyaç duyduğu en önemli zamanlarında maddi kaygı yaşamadan onlarla olabileceğiz. emzirmeye devam edeceğiz çok çok iyi bir haber doğurmaktan korkmayacağız artık, kreş yardımı olacakmış, çocuk yardımı arttırılacakmış çalışan annelere müjde olsun

umarım gerçekleşir bende kasımda doğuracam o zamana kadar belli olurmu acabaaaa :)) yavrumla geçireceğim 8-9 ay mükemmel olurdu..

Eylül ayında meclisin işine başlayacağını düşünürsek Kasıma kadar yetişeceğini ümit etmek lazım. inşallah yasa onaylanır da bebişlerimizle daha fazla vakit geçirebiliriz. Kreş yardımı da devlet tarafından karşılanacakmış. gerçi kreşlerin ortalama 500 olduğunu düşünürsek devletin o kadar para vereceği biraz şüpheli ama yine de ümit etmek lazım...

Şimdi araştırmaya başlıyorum arkadaşlar devlete çalışan yakın arkadaşlarım var. sorup öğreneceğim bakalım bu konuda neler biliyorlar...

evet arkadaşlar şuan taslakta karar. kürtaj yasası içerisinde geçiyor kabul olucak ama bi kaç aya kesinleşir. şuan taslakta diye biliyorum karar..

çıktığı gün çocuk yapma planlarına gireceğim :) kreş yardımı da çok iyi olacak.. işimden ayrılmamışolacağım. yoksa 2 çocukla çalışmak asla mümkün değil yani.

kızlar, ne oldu o yasa? kabul edilmedi mi? bir an önce çıksa da bebişlerimizle zaman geçirebilsek. Benim doğum Ocak'ta. Yetişir mi sizce Ocak a kadar?

kızlar, ne oldu o yasa? kabul edilmedi mi? bir an önce çıksa da bebişlerimizle zaman geçirebilsek. Benim doğum Ocak'ta. Yetişir mi sizce Ocak a kadar?

meclis tatilde arkadaşlar
1 ekimde açılacak meclis ve karara bağlanması beklinıyor
ocağa kadar yetişri diye düşünüyorum

bir bilen varmı gelişmeler ne durumda kasımın ilk haftası doğurcam kısmetse o zamana yetişirmi çok merak ediyorum..

Doğum sonrası izin güzelde bide şunu 3/2 yapıp rapor bitiminden 1 ay sonra ödeme yapmasalar daha iyi olur. sonuçta doğum masrafı bebek felan derken insan maddi sıkıntıya düşüyor.bana kalırsa sigorta doğum iznine çıkana normal maaş alır gibi hesabına aktarsa daha iyi olur şimdi 6 ay bekle +1 ay bekle raporları götür. işlem yapılsın 15 gün içersinde ptt ye gelsin.:18:

Back
X