doğum izni hakkında..

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
arkadaşlar, benim önümüzdeki hafta doğum izni raporunu iş yerime götürmem lazım. raporu kadın doğumcunun mu yazması gerekiyo yoksa aile hekimliğinde de yazılabilir mi? sonuçta onlar da gebelik izlemi yapıyolar. bi de neye göre yazıyolar, son adet tarihine göre mi yoksa ultrason haftasına göre mi?

arkadaşlar, benim önümüzdeki hafta doğum izni raporunu iş yerime götürmem lazım. raporu kadın doğumcunun mu yazması gerekiyo yoksa aile hekimliğinde de yazılabilir mi? sonuçta onlar da gebelik izlemi yapıyolar. bi de neye göre yazıyolar, son adet tarihine göre mi yoksa ultrason haftasına göre mi?[/QUOTE
bence doğumu yaptıran doktorun yazması gerekir ama siz yinede araştırın bide doğumdan sonra sanırım o raporu doktor kapatıyor.aile hekimine sorsanız yönlendirir sanırım.

Aile hekiminin yazdığı raporu kabul etmeyebilirler, kadın doğum uzmanının yazıp, başhekimin onayladığı rapor talep edilebilir. Bence riske atmayın, garantiye alın işinizi. :49:

Ben de bugün aldım çalışabilir raporumu, ultrasona göre değil son adet tarihi baz alınarak hesaplandı :24:

Back
X