• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum izni kullanan memurlar bakabilir mi?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
merhaba hanımlar ben doğum iznimin 5 haftasını aktardım. 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım şimdi benim anlamadığım ben 37. haftayı tamamlayıp mı izne ayrılcam yoksa 37 haftaya girdiğim gün mü? aktarma iznini 13.09.2014 te aldım işyerine 17.10.2014 günü çalışıp izne ayrılıyorum dedim doğru mu hesapladım?

Aynen canim dogru hesaplamissin.haftayi doldurdugun gun muteberdir, ,haftaya girdigin degil. Ben hem doğum izninde olan bir memurum, hem de doktorum ve bu raporlari veriyoruz gerektiginde, ordan biliyorum. Bebegin simdiden hayirli olsun

Doktorun seni yonlendirir. Benim bildigim 37. Haftayi tamamladiginda rapor veriliyor. Ben de gecen gun 37. Hafta rorumu aldim ama o ayrintiyi hic dusunmedim. Adet tarihine gore bebegin dogacagi tarihi bulup 40. Hafta olarak hesapla. 3 hafta geri git. O tarihte 37. Hafta raporunu alabiliyorsun.

gün geçtikçe zorlaşıyor herşey Allahın izniyle ayın 17 sini bir tamamlayım da evimde yatayım artık. iyiki arada bayram var hafta sonları var yoksa dayanmak çok zor...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ben de bunları araştırmaya koyulmustum.

37 dolunca aliniyor. Ben de 37 dolunca almistim iznimi. Evet Cok zor o haftalara kadar calismak... Allah yardimciniz olsun..

bende 32+1 de izne ayrıldım doldurduğun an ayrılıyorsun

Merhaba kızlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi? Düğün yüzünden borçları var ve sağlığı el verdiği sürece çalışmak istiyor. fakat doğum izni ile ilgili net bilgiye ulaşamadık. Yaz tatiline doğum denk gelince izin aktarılmıyor ama ya Eylüle gelince??? Bu konuda bilgisi olan ve bu yazıyı okuyan canlar, lütfen cevap yazın :KK64:

Back
X