doğum izni maalesef uzamıycak üzgünüm :(

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Aylar öncesinden biz çalışan anneleri heveslendirip heveslendirip şimdide kameraların karşısına geçip d.izninin uzatılması konusunda olumsuz konuşmaları moralimi bozuyor. Madem neden doğum izni uzatılcak gibi insanları kandırıyorlar? Amaçları cahil insanları kandırmak mı? Beni her gören doğum izni uzatılmış diyor hükümewt çalışıyor diyor ama yok anlatamıyorum.Uzatılmadığını henüz onaylanmadığını söylüyorum ama inanmıyorlar. İnsanları kandırarak haksız oy kazanmak derdine mi düştüler anlamıyorum. Bıktım artık bu yalan haberlerden.Bu kaçıncı?insanlarda gerçek sanıyorlar. Doğum iznide maalesef olmycakmış özel sektör sekteye uğrarmış mış mış ta mış mış. Madem hiç ortaya atma da hayallerimizle oynama

Merhaba, ben yaklaşık 1-2 hafta önce doğuma teşvik amacıyla izinlerin doğum öncesi 3 ay ve doğum sonrası 3 ay olmak üzere 6 aya çıkarılacağını duymuştum. Ama sizin dediğiniz benim duyduğumdan önce mi yoksa sonra mı bilemiyorum. Kaldı ki bence gene de az...

Cnm aylardır söylüyorlar uzycak diye. Aylardır bir başka sitede bu konuyu tartışıyoruz. Nerdeyse yarım sene oldu. Ama hala hiç bir icraat yok. Bütün kanallar sanki uzatılmış gibi haber yaptılar yapıyorlar. Evet doğum öncesi 3 ay d. sonrası 3 ay yapılacak (isteyen d.öncesini sonraya aktarabilecek) ama hala yapılamadı. Zaten bakanlar olumsuz konuşuyorlar. Geçende Fatma Şahin olumsuz konuşmuş sanırım çıkmıycak. İnsanların hayalleri ile oynayanlara yazıklar olsun

Ne deseniz haklısınız. Ne hamilelik sonuna kadar çalışmak mümkün ne de 3 ayda bebeğe doymak. Umuyorum en kısa zamanda izin uzar. Size güzel bir hamilelik süreci diliyorum. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aşırsınız. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun sizlerle birlikte. :)

3 ay değil cnm maalesef 2 ay. Tpu topu 2 ay veriyorlar

Kime sorsanız emekli maaşları yükseldi, memur maaşlarına kallavi bir zam gelecek, asgari ücret yaşanılabilir kılınacak, kadınların lehine kanunlar havada uçuyor, zaten üniversite harçları çoktan kalktı... Yersen...

Doğru diyorsunuz, son duyduğum haberle karıştırmışım yazarken. 2 ay neye yeter ki? Umuyorum bu işe el atacak vicdanı yerinde birileri çıkar en kısa zamanda...

İyi geceler arkadaslar az once bir haber sitesinde okudum dogum izni ile ilgili calismalar devam ediyormus ins dogum izni uzar da hamile anneler biraz rahat eder ve bebekleriyle vakit gecirirler

Evet hep oyaladilar bizi

Uc cocuk yap demesi kolay

Ama anneye cocugu bakiciya birakip gitmek ne zorrr

2yik ucretsiz izin kullanabilirler diyorlar vermicekler sanirim

Evet hep oyaladilar bizi

Uc cocuk yap demesi kolay

Ama anneye cocugu bakiciya birakip gitmek ne zorrr

2yik ucretsiz izin kullanabilirler diyorlar vermicekler sanirim
dogum izni bir taarafa dursun ne bu yasa tüp bebekte 1 embriyo koyabiliyor doktorlar adam 3 çocuk yap diyor ama yasa çıkarıyor tek embriyo diye adam takdiği buldu yasa çıkacak söylentisini çıkarıyor halk çıktı sanıyor ama resmiyete geçmiyor tüp bebek devlet karşılıyor diyor bin tane şart koymuş o şartları gecebilmek ne mümkün hadi geçtin yine 3 bine yakın masrafın çıkıyor özelde 5 bin lira ve adam tek embriyoyla şansını yarı yarıya düşürüyor n nasılsa halkta para çok umut tacirliği evini barkını satarsın evladın olsun diye harcarsın adama göre hava hoş ülkenin büyük bir kısmı bu dertten yanıyor umrundamı sanki

ben uzayacağını düşünüyorum, hatta kendimce eminim neredeyse... Hükumetin daha da ötesi devletin uzun vadede nüfus konusunda endişeleri var ve izin konusu bile bu yöndeki politikanın ürünü bence... genç nüfus 13 yılda %20 den %16 ya düştü, bu da yeni doğum oranındaki azalma ile doğru orantılı...

ne saçmalıyorum ben ya, istatistik görmek istemiyorum bugün için daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…