S semab Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2025 2 0 1 31 Pazar 09:23 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #1 Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu
Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu
A Aleynaakoc Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2024 336 316 18 29 Pazar 09:26 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #2 semab .!.: Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz
semab .!.: Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz
S semab Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2025 2 0 1 31 Salı 06:31 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #3 Aleynaakoc .!.: Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Aleynaakoc .!.: Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim