S semab Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2025 2 0 1 32 5 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #1 Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu
Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu
A Aleynaakoc Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2024 340 322 23 29 5 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #2 semab .!.: Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz
semab .!.: Merhaba hanımlar sigortam tam yatıyor ama maaşımı elden alıyorum yinede doğum izni parası alabilir miyim böyle bir durum yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz
S semab Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2025 2 0 1 32 7 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #3 Aleynaakoc .!.: Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Aleynaakoc .!.: Tabi sigortalıysanız doğum parası alabilirsiniz . Çalışamaz raporunuzu ve doğum raporunuzu iş yerinize yada muhasebecinize bildirmişseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
H hln98 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 17 6 1 27 27 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi semab #4 Evet önemli olan sigortanızın yatması tam yatıyorsa da süper :)