doğum izni

arwen06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
42
0
96
47
Bursa
merhaba arkadaşlar, aranızda daha önce ağustos ya da eylülde doğum yapıp, doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktaran öğretmen arkadaşlar var mı? kısmetse eylülde doğum yapacağım.doğum öncesi iznimin yanıp yanmayacağını merak ediyorum.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

canım bizde eylül 2011 anneleri olarak bu konuyu tartışıyoruz.açıkça yapılabilir yada yapılamaz diye bir yönetmelik,madde vs.. yok.kimi il yapılıyor diyor kimi il yapılmıyor diyor bakalım göreceğiz.32. haftada çalışabilir raporu alıp okula teslim edeceğiz 37.haftada çalışamaz raporu alıp onuda vereceğiz okula.daha sonra doğum raporuyla mem e doğum sonrasına aktarılması için dilekçe vereceğiz .umarım hallederiz

aynı sorunu bende yaşıyorum. bir okul müdürüne sordum olmaz dedi ama kezzo arkadaşın dediği gibi bende çalışabilir raporumu aldım şansımı denicem bakalım...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.pazartesi günü gidip ben de raporumu alayım hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…