Merhaba kızlar, 32+1 de çalışabilir izni aldım. 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah. Acaba çalışamaz raporunu 37+1 de almamız zorunlu mu yoksa 37. Hafta içerisinde herhangi birgün gidip rapor alıp iznimizi başlatıyor muyuz? Yani 37 nin sonuna kadar çalışabiliyor muyuz?
Merhaba kızlar, 32+1 de çalışabilir izni aldım. 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah. Acaba çalışamaz raporunu 37+1 de almamız zorunlu mu yoksa 37. Hafta içerisinde herhangi birgün gidip rapor alıp iznimizi başlatıyor muyuz? Yani 37 nin sonuna kadar çalışabiliyor muyuz?
İşyerime sorduğumda doktorunuz verdiğinde getirirsiniz dediler. Haftanın başında alabiliyorsam boşuna çalışmak istemiyorum, sonunda almak gerekiyorsa da ona göre hareket etmek istiyorum.
merhaba kızlar, 32+1 de çalışabilir izni aldım. 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah. Acaba çalışamaz raporunu 37+1 de almamız zorunlu mu yoksa 37. Hafta içerisinde herhangi birgün gidip rapor alıp iznimizi başlatıyor muyuz? Yani 37 nin sonuna kadar çalışabiliyor muyuz?