Doğum izni

Haziran_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
23
0
16
Ankara
Merhaba kızlar, 32+1 de çalışabilir izni aldım. 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah. Acaba çalışamaz raporunu 37+1 de almamız zorunlu mu yoksa 37. Hafta içerisinde herhangi birgün gidip rapor alıp iznimizi başlatıyor muyuz? Yani 37 nin sonuna kadar çalışabiliyor muyuz?

canım ben de 32. haftam cuma günü doluyor,cuma günü alacağım... ama bildiğim kadarıyla 37 nin sonuna kadar çalışacağız...

benim bildiğim 37.hafta başladığında işi bırakıyorsun doktor raporun olsa bile çalışamıyorsun
işyerine bi sor istersen boşuna çalışma :26:

Son düzenleme:
bana iş yerindekiler 32 haftanın doldurman lazım dediler. sonrasındada 37 son günü izne ayrılabilirsin dediler

İşyerime sorduğumda doktorunuz verdiğinde getirirsiniz dediler. Haftanın başında alabiliyorsam boşuna çalışmak istemiyorum, sonunda almak gerekiyorsa da ona göre hareket etmek istiyorum.

37+0. Gün son iş günün olur.

36+6 sonra 37+0 iş yeri ile işin biter.

Bugün itibariyleeee raporumu almış bulunmaktayım.... 32. haftamız bitti kızlar,37 ye kadar çalışmaya devam.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…